Przy nieregularnych cyklach
-
Wydaje mi sie, ze od 10dc...zalezy jak dluga masz faze lutealna...srednia ok 14 dni, ale kazda kobieta moze miec inaczej, ale zawsze jest to stale dla jednej kobiety... Czyli najwczesniej owu moze wystapic 12dc najpozniej 26dc...to jest najgorsze wlasnie przy nieregularnych cyklach, bo dlugo trzeba testowac...mam ten sam problem. Mam nadzieje, ze pomoglam
-
przy takich cyklach to chyba lepiej jest mieć mikroskop owulacyjny,bo mozesz go męczyć do woli kilka razy dziennie na ile Ci starczy baterii ale stopień zadowolenia z nich jest bardzo różny, od zachwytów po przekleństwa;)"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
Witaj Karen! Ja też mam nieregularne cykle, kupowałam paski prawie garściami żeby zobaczyć kiedy mam owulke, aż pewnego dnia powiedziałam dość i kupiłam mikroskop owulacyjny DONNA. Badam się zaraz po okresie aż do wykrycia owulki, jestem bardzo zadowolona z tej metody. Wydawałam m-cznie ok 70 zł na paski przez 3 m-ce, mikroskop owul. kosztował mnie ok 120 zł, używam go już 6 m-cy.
-