X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mońka Zośka Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , Jestem nowa na forum , nigdy nie korzystałam z forum w tych sprawach bo nigdy nic się nie działo ale.... więc tak ....
    Mam od zawsze 28 dniowe cykle regularne co do godziny. Nigdy nie miałam problemów zdrowotnych. Współżyje z partnerem regularnie i dość często ( kilka razy w tygodniu ) , nie zabezpieczamy się i stosujemy stosunek przerywany. Wczoraj powinnam dostać okresu a jego brak. Brzuch boli mnie tak jak na okres ale delikatniej , piersi mam bolesne i wczoraj miała baaardzo dużo białej wydzieliny wręcz lejącej się dziś już mniej ale jest. mam wrażenie tak jak by w dole brzucha mnie piekło. Zrobiłam dziś test ale wyszedł negatywnie. Czy możliwe żeby to był dzidziuś ?

Proszę o odpowiedz jeśli któraś z Was miała coś podobnego :) dziś też mnie głowa zaczęła boleć ale okresu dalej brak....

Mońka Zośka
  • kookana1987 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, każdy cykl jest inny, wystarczy jedna zmienna np. stres, leki, choroba i cykl sie zmieni.
    Objawów ciąży jest tyle ile kobiet na świecie :) wiec trudno powiedzieć.
    może jeszcze za wcześnie na test, spróbuj za 2 dni, lub idż na badanie z krwi BHCG (bardziej wiarygodne niż test).

Daj znać :)

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ