X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mońka Zośka Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , Jestem nowa na forum , nigdy nie korzystałam z forum w tych sprawach bo nigdy nic się nie działo ale.... więc tak ....
    Mam od zawsze 28 dniowe cykle regularne co do godziny. Nigdy nie miałam problemów zdrowotnych. Współżyje z partnerem regularnie i dość często ( kilka razy w tygodniu ) , nie zabezpieczamy się i stosujemy stosunek przerywany. Wczoraj powinnam dostać okresu a jego brak. Brzuch boli mnie tak jak na okres ale delikatniej , piersi mam bolesne i wczoraj miała baaardzo dużo białej wydzieliny wręcz lejącej się dziś już mniej ale jest. mam wrażenie tak jak by w dole brzucha mnie piekło. Zrobiłam dziś test ale wyszedł negatywnie. Czy możliwe żeby to był dzidziuś ?

Proszę o odpowiedz jeśli któraś z Was miała coś podobnego :) dziś też mnie głowa zaczęła boleć ale okresu dalej brak....

Mońka Zośka
  • kookana1987 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, każdy cykl jest inny, wystarczy jedna zmienna np. stres, leki, choroba i cykl sie zmieni.
    Objawów ciąży jest tyle ile kobiet na świecie :) wiec trudno powiedzieć.
    może jeszcze za wcześnie na test, spróbuj za 2 dni, lub idż na badanie z krwi BHCG (bardziej wiarygodne niż test).

Daj znać :)

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ