Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Rozbieżność owu z prognozą
Odpowiedz

Rozbieżność owu z prognozą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę o informację w sprawie mojego wykresu - z moich obserwacji wynika, że dni płodne są przesunięte - pojawiły się wcześniej niż zostały prognozowane. Czy powinnam się sugerować obserwacjami? Dziś zaczęłam brać luteinę i miałam to robić już po owu. Nie miałam dostępu do netu przez urlop więc polegałam tylko na sobie.. i teraz tak patrzę, że komputer mi wyliczył inaczej.. e8d99a65919b73e564c32cf00b3e03be.png

• vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem temp. jeszcze nie potwierdziła wystąpienia owulacji a dni płodne nadal trwają czyli możliwe że jesteś jeszcze przed owulacją.
    Nie sugeruj sie prognozami OF zwłaszcza jak masz brać np.leki po owulacji bo możesz sobie zaszkodzić przez niekompetentność tego programu.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki.. chyba źle wzięłam tą luteinę.. ale trudno i tak w tym miesiącu się nie staramy.. tylko nie chciałabym na przyszłość sobie poprzesuwać cyklu. Męża ciągle nie ma i tak ciężko będzie trafić więc wolałabym wiedzieć co kiedy wypada..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ