Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ryzyko ciąży mnogiej po ovitrelle
Odpowiedz

Ryzyko ciąży mnogiej po ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzialenka95 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, byłam wczoraj na monitoringu pierwszy raz w życiu w dodatku u nie swojej ginekolog. Okazało się że owulka będzie wcześniej niż przewidywałam. Pani doktor była w szoku i pytała chyba ze 3 razy czy naprawdę nie mam stymulacji bo mam 3 piękne, duże pęcherzyki. Pokazywała mi je nawet na monitorze. Zapytała czy pękają mi pęcherzyki ale powiedziałam że właśnie nie wiem bo nigdy nie miałam monitoringu i właśnie chciałam to sprawdzic. Powiedziała że żal je zmarnować i mam dzisiaj zrobić zastrzyk z ovitrelle. Później wyczytałam że jest ryzyko ciąży mnogiej 😯 ale Pani doktor nic o tym nie wspomniała...
    No i w opis wpisała tylko jeden dominujący 21mm więc nie wiem co miała na myśli mówiąc o tych trzech. Może jednak były trochę mniejsze?
    Teraz panikuję że mogę mieć trojaczki 😅 czy macie doświadczenie z większą ilością pęcherzyków?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca, 14:21

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
    Starania od 01.2026
    26.06.2026 beta 25,68
    29.06.2026 beta 119
    01.07.2026 beta 485
    15.07.2026 pierwsze USG
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ