Śluz owulacyjny ,a śluz po stosunku
-
Hej dziewczyny, nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi ,a bardzo mnie nurtuje następująca sprawa :
czy podczas stosunku ,gdy kobieta jest podniecona, zawsze występuje śluz taki jak przy owulacji ,czy tylko wtedy gdy miziamy się właśnie w tym płodnym czasie , a poza owulacją śluz podczas stosunku jest inny? Jeszcze tego sama nie sprawdzilam także proszę o odp -
Mam pytanie na temat tego śluzu. Kochaliśmy się z mężem wieczorem wystąpił śluz z podniecenia , ale dziś rano zaobserwowałam śluz wyglądający jak białko jaja rozciągliwy . Jednak to ni jak nie wychodzą mi dni płodne wczoraj wieczorem robiłam nawet test owu i nic , negatywny . Więc nie wiem jak zinterpretować ten śluz??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 07:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm, mam takie pytanko do Was. Bo tak czytając, to śluz wytwarzający się podczas stosunku zazwyczaj jest mniej rozciągliwy niż płodny. Owu wypadło mi na 20 dc, miałam taki rozciągliwy, było go więcej niż w normalne dni przed i po owu. 26 dc przy stosunku miałam taki, że mogłam tworzyć błony między palcami i znacznie więcej. To normalne? W sumie zielonkawa bywam jeszcze w tych tematach czasami.
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny i prosze o rade, wy napewno cos bedziecie wiedzialy na ten temat otuz mam bardzo dlugie cykle ( mniejwiecej 34 dniowe ) i ponad dluzszego czasu (2-3) mies, nie zauwazalam zadnego dobrego plodnego sluzu.. dzis zauwazam przezroczysty i bardzo rozciagliwy sluz.. jest to dzis dopiero moj 13 dzien cyklu..myslicie ze zbliza sie owulacja ? czy raczej w 13 dniu to za szybko majac takie dlugie cykle ? z gory dziekuje wam za odpowiedz
-
Aga241 wrote:Witam dziewczyny i prosze o rade, wy napewno cos bedziecie wiedzialy na ten temat otuz mam bardzo dlugie cykle ( mniejwiecej 34 dniowe ) i ponad dluzszego czasu (2-3) mies, nie zauwazalam zadnego dobrego plodnego sluzu.. dzis zauwazam przezroczysty i bardzo rozciagliwy sluz.. jest to dzis dopiero moj 13 dzien cyklu..myslicie ze zbliza sie owulacja ? czy raczej w 13 dniu to za szybko majac takie dlugie cykle ? z gory dziekuje wam za odpowiedz
Obserwuj śluz bo to ze dzisiaj się pojawił nie znaczy że dzisiaj jest dzień szczytu -
nick nieaktualny
-