X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz plodny
Odpowiedz

Śluz plodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eddis Nowa

Wysłany: 13 kwietnia 2022, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam takie pytanie , bo 2 -3 dni przed planowana owulacja mam typowy sluz płodny a w dniu owulacji czuje ze nie jestem sucha ale nie okresle jaki ten sluz jest bo jest go tak mało i poza tym nie mam skoku temperatury... Czy pomimo tego sluzu płodnego mogła nie wystąpić owulacja?

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2022, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eddis wrote:
    Hej, mam takie pytanie , bo 2 -3 dni przed planowana owulacja mam typowy sluz płodny a w dniu owulacji czuje ze nie jestem sucha ale nie okresle jaki ten sluz jest bo jest go tak mało i poza tym nie mam skoku temperatury... Czy pomimo tego sluzu płodnego mogła nie wystąpić owulacja?
    Oczywiście, ze mogla nie wystąpić. Ja mam sluz płodny a nie owuluje. Należy zrobić monitoring cyklu. Tylko wtedy dowiesz się jak jest naprawdę.

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ