X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny
Odpowiedz

Śluz płodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ntpnzmsbmjt Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2024, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo przepraszam (wrażliwych :D) za dokładny opis, ale mam pytanie. Od 5 miesięcy mam wg ginekologa idealny cykl - owulacja w 15dc z trojlinijnym endometrium 11 mm, starania są ciąży brak. Jedyne co mnie niepokoi to śluz płodny a raczej jego brak. Zwykle w 13dc lub 14dc rano „wypada” że mnie duża grudka gęstego ale bardzo rozciągliwego śluzu nawet do 10 cm, ale to naprawdę taka bardzo duża grudka, na tym koniec, w tym cyklu w dzień owulacji było tak sucho mimo że byłam podniecona że w ogóle penetracja była trudna. Czy któraś z Was też tak ma? Czy mam się niepokoić tym śluzem występującym jako jeden duży fragment ? Jak próbuje sobie przypomnieć to miałam tak zawsze nawet jak byłam nastolatka.

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2024, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj brać olej z wiesiołka i słyszałam jeszcze, że dziewczyny piją siemię lniane 😃 a mówiłaś o tym ginekologowi ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ