X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny
Odpowiedz

Śluz płodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ntpnzmsbmjt Znajoma

Wysłany: 18 czerwca, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo przepraszam (wrażliwych :D) za dokładny opis, ale mam pytanie. Od 5 miesięcy mam wg ginekologa idealny cykl - owulacja w 15dc z trojlinijnym endometrium 11 mm, starania są ciąży brak. Jedyne co mnie niepokoi to śluz płodny a raczej jego brak. Zwykle w 13dc lub 14dc rano „wypada” że mnie duża grudka gęstego ale bardzo rozciągliwego śluzu nawet do 10 cm, ale to naprawdę taka bardzo duża grudka, na tym koniec, w tym cyklu w dzień owulacji było tak sucho mimo że byłam podniecona że w ogóle penetracja była trudna. Czy któraś z Was też tak ma? Czy mam się niepokoić tym śluzem występującym jako jeden duży fragment ? Jak próbuje sobie przypomnieć to miałam tak zawsze nawet jak byłam nastolatka.

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj brać olej z wiesiołka i słyszałam jeszcze, że dziewczyny piją siemię lniane 😃 a mówiłaś o tym ginekologowi ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ