SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny
Odpowiedz

Śluz płodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ntpnzmsbmjt Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2024, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo przepraszam (wrażliwych :D) za dokładny opis, ale mam pytanie. Od 5 miesięcy mam wg ginekologa idealny cykl - owulacja w 15dc z trojlinijnym endometrium 11 mm, starania są ciąży brak. Jedyne co mnie niepokoi to śluz płodny a raczej jego brak. Zwykle w 13dc lub 14dc rano „wypada” że mnie duża grudka gęstego ale bardzo rozciągliwego śluzu nawet do 10 cm, ale to naprawdę taka bardzo duża grudka, na tym koniec, w tym cyklu w dzień owulacji było tak sucho mimo że byłam podniecona że w ogóle penetracja była trudna. Czy któraś z Was też tak ma? Czy mam się niepokoić tym śluzem występującym jako jeden duży fragment ? Jak próbuje sobie przypomnieć to miałam tak zawsze nawet jak byłam nastolatka.

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2024, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj brać olej z wiesiołka i słyszałam jeszcze, że dziewczyny piją siemię lniane 😃 a mówiłaś o tym ginekologowi ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ