X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny
Odpowiedz

Śluz płodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ntpnzmsbmjt Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2024, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo przepraszam (wrażliwych :D) za dokładny opis, ale mam pytanie. Od 5 miesięcy mam wg ginekologa idealny cykl - owulacja w 15dc z trojlinijnym endometrium 11 mm, starania są ciąży brak. Jedyne co mnie niepokoi to śluz płodny a raczej jego brak. Zwykle w 13dc lub 14dc rano „wypada” że mnie duża grudka gęstego ale bardzo rozciągliwego śluzu nawet do 10 cm, ale to naprawdę taka bardzo duża grudka, na tym koniec, w tym cyklu w dzień owulacji było tak sucho mimo że byłam podniecona że w ogóle penetracja była trudna. Czy któraś z Was też tak ma? Czy mam się niepokoić tym śluzem występującym jako jeden duży fragment ? Jak próbuje sobie przypomnieć to miałam tak zawsze nawet jak byłam nastolatka.

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2024, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj brać olej z wiesiołka i słyszałam jeszcze, że dziewczyny piją siemię lniane 😃 a mówiłaś o tym ginekologowi ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ