SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz plodny na przemian z kremowym.
Odpowiedz

Śluz plodny na przemian z kremowym.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewaewa Znajoma

Wysłany: 24 maja 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy ktoras z was miala taki przypadek że 3 dni pokazal się sluz lodny, później 2 dni szyjka twarda i kremowy śluz, a nastepnie znow śluz płodny?

16uddqk3b2imk1zu.png
  • OvuGrażyna Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może podwójna owulacja;))

7v8rdqk3dbllser2.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz podobnie. Ale nie że na zmianę kremowy i wodnisty a tak jakby razem mam oba. I nie wiem czy przy tym moim cyklu mam czekać na @ czy owulację?nie jestem pewna czy owulacje miałam 8-10dc czy jednak nie. Pewna tych temperatur też nie jestem w 100% ale zapisuję co mi termometr wykazuje :)tym bardziej zdurniałam jak zauważyłam że mi się szyjka otworzyła ale jest nisko, nie wiem czego się spodziewać w najbliższych dniach. Ot taki szalony cykl z choróbskiem w tle :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Dominisia883 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam teraz... no i owu wyznaczył mi wykres na 8dc.. cykle 28 dniowe i nie wiem czy jeszcze zmieni sie data owu czy naprawdę byla w 8dc? Dziwne trochę.. dwa dni płodny śluz był a teraz sucho albo lepki...

Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ