X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz wodnisty a śluz przejrzysty i rozciągliwy. Pomocy!!
Odpowiedz

Śluz wodnisty a śluz przejrzysty i rozciągliwy. Pomocy!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Mam pewnien problem. Otóż mam 29 dniowe cykle czasem 28 i mój kalendarzyk przewidział owulacje na 6 lutego. Miałam wtedy wodnisty śluz z domieszką białego w sobotę pojawił się wodnisty było go bardzo dużo i na majtkach było trochę śluzu jak białko kurzego jaja. W niedziele rano pojawił się Przejrzysty rozciągliwy było go dosyć dużo rozciagl mi się między palcami na jakieś 3-4 cm. Wcześniej go nie miałam i w tym dniu kochałam się z moim facetem i był wytrysk w środku. I moje pytanie jest takie.Czy jest jakaś szansa na fasolkę? Juz wczoraj powinny mi się skończyć dni plodne a miałam ten śluz co opisałam wyżej typowo książkowy. A przed nim cały tydzień wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać jeszcz ze dziś nie nie mam juz rozciagliwego tylko odrobinę wodnistego wcale się nie rozciąga. O co tu moze chodzic? mam mętlik w głowie.

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po samym śluzie cięzko wywnioskować, ale skoro miałas w tych dniach śluz płodny to szansa jest :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dzisiaj (w czasie dni płodnych) śluz zmienił się na kremowy. Od początku miałam wodnisty i przeźroczysty a dziś stał się kremowy, gęstszy ale nadal rozciągliwy tylko trochę mniej.. czy to znaczy ze kończa mi sie dni płodne? Jeszcze nie miałam owulacji. Czy którejś z Was zdarzył sie w czasie dni płodnych taki sluz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:34

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksia85 wrote:
    a u mnie dzisiaj (w czasie dni płodnych) śluz zmienił się na kremowy. Od początku miałam wodnisty i przeźroczysty a dziś stał się kremowy, gęstszy ale nadal rozciągliwy tylko trochę mniej.. czy to znaczy ze kończa mi sie dni płodne? Jeszcze nie miałam owulacji. Czy którejś z Was zdarzył sie w czasie dni płodnych taki sluz?

Mi wyznaczył OF owulkę 14dc a śluz płodny skończył się wcześniej...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwariowac mozna z tym wszystkim :) koncze swoje domniemywania i czekam na jutrzejszy monitoring, wtedy się dowiem czarno na białym co sie dzieje... bo już nie wiem co z tym moim cyklem, wszystko rozregulowane :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksia85 wrote:
    zwariowac mozna z tym wszystkim :) koncze swoje domniemywania i czekam na jutrzejszy monitoring, wtedy się dowiem czarno na białym co sie dzieje... bo już nie wiem co z tym moim cyklem, wszystko rozregulowane :)

Właśnie!!! Poza tym wieczorem może się pojawić płodny rozciągliwy ;) albo możesz mieć go przy szyjce.
    Ja używałam żelu conceive plus akurat wtedy.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Właśnie!!! Poza tym wieczorem może się pojawić płodny rozciągliwy ;) albo możesz mieć go przy szyjce.
    Ja używałam żelu conceive plus akurat wtedy.

ja mam bardzo wodnisty śluz (czyli teoretycznie płodny) ale nie jest on juz przeźroczysty tylko mętny i kremowego koloru i wlasnie to mnie zastanawia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:51

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ