X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Staramy się o dziecko owulacja.
Odpowiedz

Staramy się o dziecko owulacja.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina 1991 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny staramy się z mężem o drugie dziecko , moje cykle to średnio 37/40 dni. Ostatnia miesiączka 5 grudnia według kalendarzyka kolejna 14 stycznia. Od 31 grudnia robię testy owulacyjne .
    31 był negatywny
    1. Pozytywny
    2. dzisiaj również wyszedł pozytywny. Czy mam rozumieć że jestem przed owulacja 🤔

• Felinka94 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2022, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina 1991 wrote:
    Dziewczyny staramy się z mężem o drugie dziecko , moje cykle to średnio 37/40 dni. Ostatnia miesiączka 5 grudnia według kalendarzyka kolejna 14 stycznia. Od 31 grudnia robię testy owulacyjne .
    31 był negatywny
    1. Pozytywny
    2. dzisiaj również wyszedł pozytywny. Czy mam rozumieć że jestem przed owulacja 🤔
    Hej. Test pozytywny oznacza tyle że w ciągu 36h pęknie pecherzyk. Pytanie jeszcze czy testy aby na pewno pozytywne?
    U mnie były pozytywne dwa dni, z czego drugiego dnia linia testowa była o wiele ciemniejsza niż kontrolna :)

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Paulina 1991 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie z wczoraj i dzisiaj mam te kreski testowe takie same jak ta kontrolna . Z dzisiaj mi się wydaje nawet ciemniejsza że jest ta testowa

• Paulina 1991 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli dzisiaj i wczoraj przy tych dniach dodatnich , się kochaliśmy istnieje szansa na ciążę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ