X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Staramy się o dziecko owulacja.
Odpowiedz

Staramy się o dziecko owulacja.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina 1991 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny staramy się z mężem o drugie dziecko , moje cykle to średnio 37/40 dni. Ostatnia miesiączka 5 grudnia według kalendarzyka kolejna 14 stycznia. Od 31 grudnia robię testy owulacyjne .
    31 był negatywny
    1. Pozytywny
    2. dzisiaj również wyszedł pozytywny. Czy mam rozumieć że jestem przed owulacja 🤔

• Felinka94 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2022, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina 1991 wrote:
    Dziewczyny staramy się z mężem o drugie dziecko , moje cykle to średnio 37/40 dni. Ostatnia miesiączka 5 grudnia według kalendarzyka kolejna 14 stycznia. Od 31 grudnia robię testy owulacyjne .
    31 był negatywny
    1. Pozytywny
    2. dzisiaj również wyszedł pozytywny. Czy mam rozumieć że jestem przed owulacja 🤔
    Hej. Test pozytywny oznacza tyle że w ciągu 36h pęknie pecherzyk. Pytanie jeszcze czy testy aby na pewno pozytywne?
    U mnie były pozytywne dwa dni, z czego drugiego dnia linia testowa była o wiele ciemniejsza niż kontrolna :)

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Paulina 1991 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie z wczoraj i dzisiaj mam te kreski testowe takie same jak ta kontrolna . Z dzisiaj mi się wydaje nawet ciemniejsza że jest ta testowa

• Paulina 1991 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli dzisiaj i wczoraj przy tych dniach dodatnich , się kochaliśmy istnieje szansa na ciążę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ