X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Staranie, a brak męża
Odpowiedz

Staranie, a brak męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66845 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2023, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój mąż pracuje za granicą i przyjeżdża dość rzadko, więc nasze starania to bardziej uprawianie sexu bez zabezpieczenia. Ogólnie sprawa wygląda tak, że kochaliśmy się nad ranem w czwartek (1 nad ranem), ale nie doszedł we mnie, w południe miałam ból owulacyjny i pozytywny test. Z moich obserwacji ciała dzisiaj będzie owulacja. Jakie są szanse, że się udało? Wiem, że stosunek przerwywany też ma szansę na zakończenie się ciąża.

• JustMe Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytaj jeszcze raz swój post i pomyśl.
    Żeby zajść w ciążę, trzeba uprawiać seks. Kompletny. Wytrysk w środku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ