X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Staranie, a brak męża
Odpowiedz

Staranie, a brak męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66845 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2023, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój mąż pracuje za granicą i przyjeżdża dość rzadko, więc nasze starania to bardziej uprawianie sexu bez zabezpieczenia. Ogólnie sprawa wygląda tak, że kochaliśmy się nad ranem w czwartek (1 nad ranem), ale nie doszedł we mnie, w południe miałam ból owulacyjny i pozytywny test. Z moich obserwacji ciała dzisiaj będzie owulacja. Jakie są szanse, że się udało? Wiem, że stosunek przerwywany też ma szansę na zakończenie się ciąża.

• JustMe Znajoma

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytaj jeszcze raz swój post i pomyśl.
    Żeby zajść w ciążę, trzeba uprawiać seks. Kompletny. Wytrysk w środku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ