X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Staranie, a brak męża
Odpowiedz

Staranie, a brak męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66845 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2023, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój mąż pracuje za granicą i przyjeżdża dość rzadko, więc nasze starania to bardziej uprawianie sexu bez zabezpieczenia. Ogólnie sprawa wygląda tak, że kochaliśmy się nad ranem w czwartek (1 nad ranem), ale nie doszedł we mnie, w południe miałam ból owulacyjny i pozytywny test. Z moich obserwacji ciała dzisiaj będzie owulacja. Jakie są szanse, że się udało? Wiem, że stosunek przerwywany też ma szansę na zakończenie się ciąża.

• JustMe Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytaj jeszcze raz swój post i pomyśl.
    Żeby zajść w ciążę, trzeba uprawiać seks. Kompletny. Wytrysk w środku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ