X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Staranie, a brak męża
Odpowiedz

Staranie, a brak męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66845 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca 2023, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój mąż pracuje za granicą i przyjeżdża dość rzadko, więc nasze starania to bardziej uprawianie sexu bez zabezpieczenia. Ogólnie sprawa wygląda tak, że kochaliśmy się nad ranem w czwartek (1 nad ranem), ale nie doszedł we mnie, w południe miałam ból owulacyjny i pozytywny test. Z moich obserwacji ciała dzisiaj będzie owulacja. Jakie są szanse, że się udało? Wiem, że stosunek przerwywany też ma szansę na zakończenie się ciąża.

• JustMe Znajoma

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytaj jeszcze raz swój post i pomyśl.
    Żeby zajść w ciążę, trzeba uprawiać seks. Kompletny. Wytrysk w środku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ