X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Stymulacja owulacji
Odpowiedz

Stymulacja owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2023, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Po jakim czasie od rozpoczęcia starań o ciążę wasz ginekolog zadecydował o stymulacji owulacji?

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2023, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 miesięcy

#1 2024 – poród domowy🪷

💔cb 01/26

#2 2026⏳

preg.png
  • Anna_bella Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po roku starań

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🤰🏼
    29.10.2024 🐣 Emilka 😍

21.10.2025 ⏸️ 🤰🏼

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png

preg.png
  • OlcikMiO Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2023, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam własnie stymulacje - po pol roku staran

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ