Synek
-
Witam, jakieś czary na synka? Maż i teściowa "chuchają" na panienkę, a ja zawsze zawsze chciałam synka i nie wiem czemu aż tak, ale dołuje mnie myśl, że miałoby pójść nie po mojej myśli...
Oczywiście oby było zdrowe, ale może można sobie pomóc na większe szczęście ? -
nick nieaktualnyPodobno pozycja na pieska. Im głębsza penetracja tym szybciej "chłopięce" plemniki dotrą do celu, ponieważ są szybkie ale słabe, dlatego też musisz kochać się z partnerem dzień przed owulacją a najlepiej w dzień owulacji bądź dzień po niej My z mężem współżyliśmy w szczytowej chwili mojej owulacji i jest chłopiec ;P Do tego też podobno dieta ale to trzeba zacząć przynajmniej pół roku wcześniej chociaż ja w dietę akurat nie wierzę ;P Tak jak mówią, że niby słodkie na dziewuche a kwaśne na chłopaka. Ja tam żarłam tylko słodkie w ciąży i cały czas byłam pewna, że dziewczyna a tu baaam ... chłopak
-
Im blizej owu tym większe szanse na chłopca wlasnie ze względu na ruchliwość. .. słyszałam też ze ostre jedzenie na chłopca a sery i nabiał na dziewczynkę nie wiem ile w tym prawdy. .. moja kuzynka wyliczyła dokładnie owu (podobno) bo chcieli drugie dziecko płci męskiej. Wyszla dziewczynka
Ważne, by zdroweMarrgoo lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualny
-
To Moje pierwsze starania a cykl się wydluzyl o 3 dni i trochę nie wiem jak to będzie z owu...
Mam nadzieje, że trafimy
Tez marze o parce, sama też mam brata,ale wolałabym żeby on był starszy ode mnie.
Podoba mi się perspektywa 3 -
MiMK wrote:Witam, jakieś czary na synka? Maż i teściowa "chuchają" na panienkę, a ja zawsze zawsze chciałam synka i nie wiem czemu aż tak, ale dołuje mnie myśl, że miałoby pójść nie po mojej myśli...
Oczywiście oby było zdrowe, ale może można sobie pomóc na większe szczęście ?
rozumie Cie. Ja mam synka. Staraliśmy się w dniu owu lub dzien po. Myślę, że test owu byłby dobrym rozwiązaniem. tzn starania po pozytywnym tescie. Uważam ze to skuteczna "metoda" -
Paolaaa wrote:A ja marze o coreczce przynajmniej jako pierwszej. Ale nie wierze w zadne pozycje, czas współżycia i diety.
ja wierze ze czas współżycia ma znaczenie. Nie decyduje to ale znacznie potrafi zwiekszać szanse na którąś z płci. Tak mowi wiele teorii. Co do diety niektore składniki zakwaszaja sluz szyjkowy tym samym sa bardziej niekorzystnym srodowiskiem dla plemnikow szczegolnie tych slabszych a wiec meskich. W rezuultacie y szybciej gina, zostaja silniejsze a wiec x -
kasza wrote:Im blizej owu tym większe szanse na chłopca wlasnie ze względu na ruchliwość. .. słyszałam też ze ostre jedzenie na chłopca a sery i nabiał na dziewczynkę nie wiem ile w tym prawdy. .. moja kuzynka wyliczyła dokładnie owu (podobno) bo chcieli drugie dziecko płci męskiej. Wyszla dziewczynka
Ważne, by zdrowe
kazdy cykl moze byc nieco inny . poza tym cykle kobiet różnią się. Ja np mam późną owulację. Więc owu przy cyklach 28 dniowych wypada mi pozniej niz mowi ogolnie przyjeta zastada 28-14. Nigdy nie wiadomo do konca kiedy ta owu... W tym tkwi kłopot. -
Mi się udało! To ju 17 tydzień i będzie Synek
Był młotek pod łóżkiem, odpowiednia pozycja, złoty hujek ;p i wydaje mi się ze w dziej owulacji bo musiało nam się udać w ostatnim możliwym momencie. I wg kalendarza chińskiego również.
Ja jestem szczęśliwa.
Życzę powodzenia ;*Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nitta32 wrote:kazdy cykl moze byc nieco inny . poza tym cykle kobiet różnią się. Ja np mam późną owulację. Więc owu przy cyklach 28 dniowych wypada mi pozniej niz mowi ogolnie przyjeta zastada 28-14. Nigdy nie wiadomo do konca kiedy ta owu... W tym tkwi kłopot.
Myślę że to co napisałam jest prawdą, jednak tak jak mówisz, ze względu na nieprzewidywalność owulacji, ciężko nam planować. .. ja też miałam cykle 28-30 dni i owu dość późno bo ok 17 dc
Udałosię, ale jeszcze nie wiemy kto toKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
kasza wrote:Myślę że to co napisałam jest prawdą, jednak tak jak mówisz, ze względu na nieprzewidywalność owulacji, ciężko nam planować. .. ja też miałam cykle 28-30 dni i owu dość późno bo ok 17 dc
Udałosię, ale jeszcze nie wiemy kto to
Gratulacje serdeczne!!! To wspaniale! Życzę dużo zdrówka i radości każdego dnia. -