Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Szansa na ciaze przy opóźnionej owulacji
Odpowiedz

Szansa na ciaze przy opóźnionej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papuga123 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moje cykle to od ostatnich 2 miesięcy 29-30 dni. Ostatnie miesiaczki: 15 marca, 13 kwietnia. Wg kalendarzyka powinnam dzisiaj dostać okres, najpóźniej jutro. Współżyłam 23 kwietnia wieczorem. testy z 11 i 12 maja poranny mocz- negatywne, gruba jedna kreska. Czy istnieje jakikolwiek cień szansy na ciaze? Raczej niemożliwe. Nawet jeśli owulacja się opóźniła i była dopiero albp 27-28,29 to nie.ma szans że po wspolzyciu 23ego tyle przetrwały plemniki. Znowu jeśli owulacja byla 25 26 to już test powinien pokazać. Wg mnie szansy nie ma. Co myślicie? Podchodzę do sprawy normalnie także odp typu że możliwa ciaza nie narobią mi jakiejś nadziei zludnej;) proszę o szczere odp. Zaznaczę, że jedt mi niedobrze, mam lekkie mdłości, zazwyczaj przed okresem mam też brazowe plamienie takie beżowe a tu nic. Pewnie okres sie opóźni zwyczajnie ale co myślicie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ