Temperatura
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanilliowaczekolada wrote:Niestety kotka nie udało się uratować. Ogromny smutek, bo był jak członek rodziny.
Ten cały stres do tego - to chyba byłby cud gdyby była ciąża…Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Vanilliowaczekolada wrote:Zerknęłam na Twoi wykres i po owu temperatura utrzymuje się wyżej niż przed, także wszystko wyglada dobrze 😊
Mam nadzieję. W poniedziałek planuję zrobić test. Ale się boję 🙈 -
Vanilliowaczekolada wrote:Niestety kotka nie udało się uratować. Ogromny smutek, bo był jak członek rodziny.
Ten cały stres do tego - to chyba byłby cud gdyby była ciąża…
Bardzo mi przykro ❤️Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:Zazwyczaj to wygląda tak że przed owu masz temperatury poniżej średniej swojej temperatury (np przed owu masz niżej niż 36,5) po owulacji masz skok wywołany progesteronem i temperatury wtedy są wyższe od średniej (np są wyższe niż 36,5) potem jeśli okres się zbliża i progesteron zaczyna spadać to temperatura znowu idzie w dółendometrioza
03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.
15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
ciąża naturalna -
nick nieaktualnymalakejti wrote:Czyli owu trzeba liczyć dzień przed wzrostem temperatury?
Raczej liczy się ovu gdy jest skok temperatury. Czyli masz nagły spadek a potem wzrost to w ten wzrost jest ovu. Po ovu tempka nadal jest wyższa niż była przed owulacjąkociamama lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Raczej liczy się ovu gdy jest skok temperatury. Czyli masz nagły spadek a potem wzrost to w ten wzrost jest ovu. Po ovu tempka nadal jest wyższa niż była przed owulacjąendometrioza
ciąża naturalna -
nick nieaktualnymalakejti wrote:Dziękuję! Do tej pory żyłam w błędnym przekonaniu, że owu trzeba liczyć w ostatni dzień przed wzrostem
Na stronę parenting sobie wejdź. Tam dużo o tym piszą 🙂https://parenting.pl/objawy-owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 21:33
kociamama lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Na stronę parenting sobie wejdź. Tam dużo o tym piszą 🙂https://parenting.pl/objawy-owulacji
Natka, akurat pod tym linkiem jest napisane: "Podniesiona temperatura ciała pojawia się tuż po owulacji i trwa około dwa tygodnie" 🤔Starania od Września 2018❤️🩹 -
Ja też się uczyłam że owu jest przed skokiem i nawet apka tak mi wpisywała owulke 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyIlonaQ wrote:Natka, akurat pod tym linkiem jest napisane: "Podniesiona temperatura ciała pojawia się tuż po owulacji i trwa około dwa tygodnie" 🤔
Na internecie jest , że w owulację tempka rośnie a często przed tym wzrostem jest spadek. https://www.szpitalzelazna.pl/wszystko-co-powinnas-wiedziec-o-owulacji-dla-zaawansowanych/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2022, 18:50
-
nick nieaktualnyIlonaQ wrote:Natka, akurat pod tym linkiem jest napisane: "Podniesiona temperatura ciała pojawia się tuż po owulacji i trwa około dwa tygodnie" 🤔
Ilona a wcześniej jest napisane "temperatura w czasie owulacji podnosi się o kilka kresek". W ten link szpitalzelazna sobie wejdź. Tam to lepiej jest napisane -
nick nieaktualny
-
Dzisiejsza temperatura chyba i tak jest tylko potwierdzeniem, że owu już u mnie była. Chociaż jeśli miałabym się sugerować objawami to byłam przekonana że owu była wczoraj, a nie tak jak pokazuje apkaendometrioza
ciąża naturalna -
nick nieaktualnymalakejti wrote:Dzisiejsza temperatura chyba i tak jest tylko potwierdzeniem, że owu już u mnie była. Chociaż jeśli miałabym się sugerować objawami to byłam przekonana że owu była wczoraj, a nie tak jak pokazuje apka
To możliwe bo ta tempka wczorajsza jest wyższa od tych wcześniejszych. Zaznaczyłaś wczoraj śluz i szyjkę? -
Natka23 wrote:To możliwe bo ta tempka wczorajsza jest wyższa od tych wcześniejszych. Zaznaczyłaś wczoraj śluz i szyjkę?endometrioza
ciąża naturalna -
nick nieaktualnymalakejti wrote:Nie, bo nigdy nie sprawdzalam szyjki i nawet nie wiem czy umiałabym ją poprawnie ocenic, a z ocena śluzu też mam problem, bo wydaje mi się że mam go bardzo mało, a nie chce wpisywać błędnych info
I może dlatego tak ci apka owulację zaznaczyła, że była gdy był śluz. Jak już śluz nie wpisany to i apka nie brała tego dnia pod uwagę -
Natka23 wrote:I może dlatego tak ci apka owulację zaznaczyła, że była gdy był śluz. Jak już śluz nie wpisany to i apka nie brała tego dnia pod uwagę
Natka23 lubi tę wiadomość
endometrioza
ciąża naturalna -