Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Temperatura ciała
Odpowiedz

Temperatura ciała

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam temperture na codzień od 35,0 do 35,4 najwyższa jaka mialam to 36,4. Czy to normalne mieć tak niską temp. Czy ktoras z was tez tak ma? Czy moze to wplynac na plodnosc,albo owulacje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 17:43

• ewa1981 Nowa

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też należę do osób z niską temperaturą :) Jeśli nie obserwujesz u siebie niepokojących objawów (osłabienie, apatia, senność, zawroty głowy) to wszystko jest ok. Dla "spokojności" możesz zrobić sobie morfologię.

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zbadać tarczycę. Przy niedoczynności jest niska podstawowa temperatura ciała.

agataq, Veri lubią tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze nie jestem sama :) jutro ide do gin. mam nadzieję że da mi skierowanie na hormony w tym również na tarczycę. Od roku się staramy i nie ma fasolki. . Pozdrawiam

• Kathi25 Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yggv

• kookana1987 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam roznie.
    Temperatura zalezy od wielu czynnikow, a no i trzeba pamietac ze kazda z nas jest inna wiec mozliwe ze temp 35 do 35,4 to Twoja normalna temp :)

Jak dla mnie nie ma sie czym przejmowac :)

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • agataq Nowa

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem z tych o obniżonej temperaturze. Nakazano mi na wszelki wypadek zbadać sobie tarczycę.
    Zrobię to dla swiętego spokoju, bo samopoczucie mam ok

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ