Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Temperatura w te upaly
Odpowiedz

Temperatura w te upaly

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgataJ Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jak Wasze wykresy temperatury w te upaly? Zauważacie jakieś różnice?

25.08 - II <3
    25.08 - beta 50,4
    27.08 - beta 162
  • AguniWaj94 Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2021, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataJ wrote:
    Cześć dziewczyny, jak Wasze wykresy temperatury w te upaly? Zauważacie jakieś różnice?
    Mi wręcz spada 🤯🤯😟

3cs po poronieniu 💚🤞
    11dpo ⏸️
    12dpo beta: 41,3 mlU/ml ✅️ progesteron: 29,5 ng/ml ✅️ tsh: 3,44 ❌️
    14dpo beta: 143,2 mlU/ml
    16dpo beta: 351,6 mlU/ml
    18dpo beta: 760,7 mlU/ml
    5t5d dzidzia 0,27cm
    6t2d usg mamy ❤️
    12t3d prenatalne (07.06)
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2021, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniWaj94 wrote:
    Mi wręcz spada 🤯🤯😟

Może tak być, ponieważ cialko się poci i tym samym obniża temperaturę 😊 ważne, aby był skok owulacyjny, same wartości i tak nie są za bardzo istotne 😊

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ