Test owu clearblue fioletowy
-
WIADOMOŚĆ
-
Soonka wrote:Zapomnialam dopisać, ze najlepiej roboc testy o tych samych godzinach, a jesli zaczynaja ciemniec, to robić je co 4h, żeby moc wyłapać PIK, który jest bardzo istotny ❤️
Jak u ciebie kochana sytuacja? Robiłaś może jakieś inne testy? -
Papierowka wrote:Robiłam przez dwa dni zwykle paskowe, ale jeden mi wyszedł blednie 😂 a drugi negatywny, więc dałam sobie już spokój 😬 No zobaczymy, mam jednak nadzieje, że w tym miesiącu się uda. Luty miesiącem miłości ❤️🤪
-
Papierowka wrote:Super! Daj znać jak w kolejne dni wyświetla Ci się wynik!
-
Super! No to teraz do roboty! ❤️🤪 trzymam mocno kciuki!
-
Papierowka wrote:U mnie już po (ewentualnej jakże wymarzonej owulacji) 😂. Teraz czekam ... oczywiście na dwie II 🙈🙈🙈
-
Dopóki kochana nie ma okresu, to zawsze jest szansa i nadzieja ❤️ jeszcze troszeczkę i wszystko się wyjaśni ✊🏼❤️❤️Papierowka wrote:Dzisiaj negatywny ;(
Czekam do końca tygodnia czy przyjdzie @ czy nie. Jeszcze pare dni zostało i się oszukuje, że jest szansa na pozytywny wynik ;( -
Wczoraj popołudniu robiłam test. Miałam nie robić, ale jednak korciło 🤦🏻♀️ Tak jak myślałam, wyszedł negatywny. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano miałam jasnoróżowe plamienia. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa. Może owulka była nieco później niż myśle i może faktycznie jest jakaś szansa na plamienie implantacyjne? Jutro ponowię test. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, spisać ten cykl na straty czy jeszcze się łudzić 😞
-
Może to faktycznie plamienie implantacyjne, albo okropna małpa która się rozkręca 🥺 trzymam kciuki żeby jednak to było to pierwsze ❤️ ja dziś zrobiłam test bo zle się czuje i wyszło coś takiego , ale podchodzę z dystansem
Papierowka wrote:Wczoraj popołudniu robiłam test. Miałam nie robić, ale jednak korciło 🤦🏻♀️ Tak jak myślałam, wyszedł negatywny. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano miałam jasnoróżowe plamienia. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa. Może owulka była nieco później niż myśle i może faktycznie jest jakaś szansa na plamienie implantacyjne? Jutro ponowię test. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, spisać ten cykl na straty czy jeszcze się łudzić 😞 -
Soonka wrote:
Soonka lubi tę wiadomość
-
Papierowka wrote:Jest super! Jest różnica! ❤️ Gratki ❤️ Soonka, ktory to swoj cykl starań??