SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację test owulacyjny
Odpowiedz

test owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania030786 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj w poludnie robilam test owulacyjny i wyszedl negatywny, dzisiaj ok godz 11 robilam i byl pozytywny i kreska byla duzo ciemniejsza a ok 19 juz kreski byly jednakowe dodatkowo od ok 15 mam bole owulacyjne i zastanawiam sie czy mozliwe jest ze owulacja juz byla?? ...wzrostu temperatury jeszcze nie mialam.

f6fc4e4bdd85377adc757631815d38ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co czytalam to testy pokazuja nadchodzaca owulacje, czyli w ciagu 24-48 godzin powinnas miec owulke, czyli do dziela :)

• ania030786 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi no dzialalismy wczoraj popoludniu ze tak powiem z potrzeby ze test wyszedl pozytywny a dzis rano spontan;)

f6fc4e4bdd85377adc757631815d38ce.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ