Test owulacyjny cyfrowy clearblue
-
Hej dziewczyny, czy któraś z was używała testu owulacyjnego cyfrowego clearblue dual? W momencie kiedy jest najwyższy poziom LH pojawia się uśmiechnięta migajaca buźka i nie trzeba dopatrywac się intensywności drugiej kreski jak w testach paskowych. Wczoraj zamówiłam i czekam na przesyłkę. Jestem ciekawa czy macie jakieś doświadczenia z tym testem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 10:43
Beatris1987 lubi tę wiadomość
-
olka6841 wrote:Hej dziewczyny, czy któraś z was używała testu owulacyjnego cyfrowego clearblue dual? W momencie kiedy jest najwyższy poziom LH pojawia się uśmiechnięta migajaca buźka i nie trzeba dopatrywac się intensywności drugiej kreski jak w testach paskowych. Wczoraj zamówiłam i czekam na przesyłkę. Jestem ciekawa czy macie jakieś doświadczenia z tym testem.
Ten test jest extra. Nie musić nic zapisywać, porównywać. Ja go zawsze yżywam. W tym cyklu nie zdążyłam kupić i robiłam takim zwykłym to w sumie sama nie wiem czy wyszedł pozytywny czy negatywny.Asia -
Hej dziewczyny!
Ja w pierwszym cyklu zaczelam testowac Clearblue Dual od 12 dc (bo mam okolo 32-dniowe), mialam 2 dni puste kolka, potem 4 dni migajace buzki, wieczorem 4 dnia z migajaca buzka zniecierpliwona zrobilam zwykly paskowy test owulacyjny, bo mialam wiecej plodnego zluzu, wyszedl pozytywny, to zrobilam Clearblu jeszcze wieczorem i wyszła świecąca buźka. Potem zaczela mi rosnac temperatura.
W drugim cyklu niestety wszystkie puste kolka, zastanawiam sie co jest grane, moze cykl bezowulacyjny.
Mozna kupic same paski, sa na allegro zarowno w paczkach po 10 szt jak i 20 szt, sa troche tansze niz wersja z czytnikiem, ale niestety niewiele. Pisalam do dystrybutora, czytnik mozna uzywac rowniez w kolejnych miesiacach i dokupowac same paski.
Magda814 w ulotce jest napisane, ze sie nie sugerowac kreskami na pasku testowym, choc jak mialam pozytywny wynik to mialam tez 2 paski.ONA: 37 l. AMH 2,55 (2020) -> 2,23 (2022)
ON: 39 l. Nieprawidłowy kariotyp, Translokacja robertsonowska (13,14), słaba koncentracja i morfologia
I IVF / IMSI + PGT-SR
13.01.2021 Punkcja, 21 komórek pobranych -> 18 dojrzałych i zapłodnionych -> 13 trzydniowych zarodkow -> 6 blastek -> 3 prawidłowe zarodki po badaniu genetycznym
❄️4AA ❄️4AB ❄️ 4BB
21.04.2021 Transfer 1❄️4AA beta <0,2 💔 😢 -> immunologia prof. Malinowski Łódź, leki i sczepienia limfocytami
22.12.2021 Transfer 2❄️4AB beta <0,2 💔 😢 -> histero + biopsja endo cd56, cd138
12.04.2022 Transfer 3❄️4BB beta <0,2 💔 😢 -> Reprofit Czechy, ERA test, przesuniete okno implantacyjne o 24 h
II IVF / PICSI + MACS + PGT-SR 17 MII -> 10 ❄️
09.03.2023 Transfer 4 Reprofit Brno
4dpt II, 5dpt 13,7, 7 dpt 45,5, 9 dpt 109, 11 dpt 243, 14 dpt 739 -