X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Test owulacyjny cyfrowy clearblue
Odpowiedz

Test owulacyjny cyfrowy clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olka6841 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z was używała testu owulacyjnego cyfrowego clearblue dual? W momencie kiedy jest najwyższy poziom LH pojawia się uśmiechnięta migajaca buźka i nie trzeba dopatrywac się intensywności drugiej kreski jak w testach paskowych. Wczoraj zamówiłam i czekam na przesyłkę. Jestem ciekawa czy macie jakieś doświadczenia z tym testem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 10:43

Beatris1987 lubi tę wiadomość

• Beatris1987 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka6841 wrote:
    Hej dziewczyny, czy któraś z was używała testu owulacyjnego cyfrowego clearblue dual? W momencie kiedy jest najwyższy poziom LH pojawia się uśmiechnięta migajaca buźka i nie trzeba dopatrywac się intensywności drugiej kreski jak w testach paskowych. Wczoraj zamówiłam i czekam na przesyłkę. Jestem ciekawa czy macie jakieś doświadczenia z tym testem.

Ten test jest extra. Nie musić nic zapisywać, porównywać. Ja go zawsze yżywam. W tym cyklu nie zdążyłam kupić i robiłam takim zwykłym to w sumie sama nie wiem czy wyszedł pozytywny czy negatywny.

Asia
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy można kupić same paski Do testu?

Multiwitamina lubi tę wiadomość

mkwia
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika a Ty gdzie znikłaś?

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    Ika a Ty gdzie znikłaś?
    Byłam na urlopie i wrocilam wczoraj:) miło, że mnie zauważyłaś:):*

Multiwitamina lubi tę wiadomość

mkwia
  • olka6841 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika83 wrote:
    Czy można kupić same paski Do testu?

Tak, widziałam na allegro. 10szt około 100zl

• Magda814 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie robiłam test owulacyjny clearblue i w tym okienku wyszło ze negatywny (bez uśmiechniętej buźki) jednak jak wyciągnęłam końcówkę są dwie kreski. Czy to oznacza ze zbliża się ?

• Olympionica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Ja w pierwszym cyklu zaczelam testowac Clearblue Dual od 12 dc (bo mam okolo 32-dniowe), mialam 2 dni puste kolka, potem 4 dni migajace buzki, wieczorem 4 dnia z migajaca buzka zniecierpliwona zrobilam zwykly paskowy test owulacyjny, bo mialam wiecej plodnego zluzu, wyszedl pozytywny, to zrobilam Clearblu jeszcze wieczorem i wyszła świecąca buźka. Potem zaczela mi rosnac temperatura.

W drugim cyklu niestety wszystkie puste kolka, zastanawiam sie co jest grane, moze cykl bezowulacyjny.

Mozna kupic same paski, sa na allegro zarowno w paczkach po 10 szt jak i 20 szt, sa troche tansze niz wersja z czytnikiem, ale niestety niewiele. Pisalam do dystrybutora, czytnik mozna uzywac rowniez w kolejnych miesiacach i dokupowac same paski.

Magda814 w ulotce jest napisane, ze sie nie sugerowac kreskami na pasku testowym, choc jak mialam pozytywny wynik to mialam tez 2 paski.

ONA: 37 l. AMH 2,55 (2020) -> 2,23 (2022)
    ON: 39 l. Nieprawidłowy kariotyp, Translokacja robertsonowska (13,14), słaba koncentracja i morfologia

I IVF / IMSI + PGT-SR
    13.01.2021 Punkcja, 21 komórek pobranych -> 18 dojrzałych i zapłodnionych -> 13 trzydniowych zarodkow -> 6 blastek -> 3 prawidłowe zarodki po badaniu genetycznym
    ❄️4AA ❄️4AB ❄️ 4BB

21.04.2021 Transfer 1❄️4AA beta <0,2 💔 😢 -> immunologia prof. Malinowski Łódź, leki i sczepienia limfocytami
    22.12.2021 Transfer 2❄️4AB beta <0,2 💔 😢 -> histero + biopsja endo cd56, cd138
    12.04.2022 Transfer 3❄️4BB beta <0,2 💔 😢 -> Reprofit Czechy, ERA test, przesuniete okno implantacyjne o 24 h

II IVF / PICSI + MACS + PGT-SR 17 MII -> 10 ❄️
    09.03.2023 Transfer 4 Reprofit Brno
    4dpt II, 5dpt 13,7, 7 dpt 45,5, 9 dpt 109, 11 dpt 243, 14 dpt 739
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ