X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owu odczyt [zdjęcie]
Odpowiedz

Testy owu odczyt [zdjęcie]

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BeaBea89 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Czy ktoś pomoże mi w odczytaniu testów owulacyjnych? Z mężem staramy się kilka miesięcy i 2 dziecko, jak przy pierwszej ciąży nie miałam problemu z określeniem dni płodnych, tak teraz mam małe problemy. Wygrałam zdjęcie 4 testów owu, każdy robiony o tej samej godzinie, na dole test z dzisiaj. Czy owulacja się zbliża czy też nie ? Z góry dziękuję za pomoc !

https://images84.fotosik.pl/932/cb8854fc09990818med.jpg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ