X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owu odczyt [zdjęcie]
Odpowiedz

Testy owu odczyt [zdjęcie]

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BeaBea89 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Czy ktoś pomoże mi w odczytaniu testów owulacyjnych? Z mężem staramy się kilka miesięcy i 2 dziecko, jak przy pierwszej ciąży nie miałam problemu z określeniem dni płodnych, tak teraz mam małe problemy. Wygrałam zdjęcie 4 testów owu, każdy robiony o tej samej godzinie, na dole test z dzisiaj. Czy owulacja się zbliża czy też nie ? Z góry dziękuję za pomoc !

https://images84.fotosik.pl/932/cb8854fc09990818med.jpg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ