Testy owu pozytywne kilka dni... foto
-
aria40 wrote:Paula zrób ciążowy, może akurat się udało, ale ja niezmiennie polecam niebieskie testy z allegro. One są pozytywne tylko i wyłącznie podczas piku no i cąży
Hej a jakiej firmy sa te testy ? PozdrawiamCzekam z niecierpliwością na cud ... -
aria40 wrote:Paula zrób ciążowy, może akurat się udało, ale ja niezmiennie polecam niebieskie testy z allegro. One są pozytywne tylko i wyłącznie podczas piku no i cąży
Hej a jakiej firmy sa te testy ? PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 14:04
Czekam z niecierpliwością na cud ... -
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa i pisze do was,bo może coś pomożecie. Od kwietnia br staram się z narzeczonym o dzieciątko. Póki co wszystko na marne,bo PRL za wysoko i biorę Bromka 3×1 . Ostatnio zsobsereowalsm sluz plony więc zrobiłam testy. I za każdym razem linia testowa bladsza była. Wcześniej jak robiłam testy to wogole tej 2 nie było. Bo za wysoka PRL zabuzala owulacje. Teraz sluz byl ewidentnie plodny,bo obserwyje caly czas .Czy mogę uznać bo za ważny? Mimo,że testowa była trochę jaśniejsza od kontrolnej? Wspolzylam w te dni bo chcemy mieć dziecko.Sysiowianka -
sysiowianka mi bromek przesunąl owu z 16 dnia na 12. i też się zastanawiałam czemu same bladziochy wychodzą, wkoncu poszłam na monitoring 13dc i mialam juz plyn po peknietym pecerzyku dzien wczesnej, w tym msc robię od 10dc testy i dziś 12dc wyszła piękna tłusta kreacha na owulacyjnym. Może rób wcześniej. Oczywiscie nie na wszystkich działają poprawnie te testy, też trzeba brać na to poprawkęCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualnySysiowianka wrote:Niestety przyszła @. Czekam do kolejnego razu. Miałam dość wysoką PRL i zbijam bromkiem. Po miesiącu brania była owu i @,lecz nie udało się. Czekam na koleją owu. Lollla7 dziękuję za odpowiedź. Zacznę robić wcześniej
Powiedz proszę przy jakim poziomie PRL lekarz przepisał Ci bromka? -
malami91 u mnie 672 przed Bromkiem. Norma o ile dobrze pamiętam to 490? czyli lekko ponad granicę, ale już powinno się zbijać. Tak naprawdę każdy organizm jest inny, jednej się uda przy mega wysokiej i utrzyma tę ciąza, drugiej lekko podwyższona przeszkadza już, u trzeciej dojdzie do poronienia bo przez prl progesteron będzie zbyt mały a czwartej znowu z nadwyżką się udaCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-