SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne a fertistim
Odpowiedz

Testy owulacyjne a fertistim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agi96 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem tutaj nowa, dotychczas tylko zaglądająca 😃 staramy się aktualnie 5 miesiąc. Od początku robiłam testy owulacyjne i wychodziły poprawnie, tzn. Pozytywne były przez 1 do 2 dni w dniach faktycznie spodziewanej owulacji . Dwa miesiące temu dodałam do swojej suplementacji fertistim i od tamtej pory czyli w poprzednim oraz w tym cyklu testy nie wychodzą pozytywne wcale. Mam objawy owulacji - śluz, bóle owulacyjne, w poprzednim miesiącu też robiłam z krwi progesteron ok 8 dpo i wyszedł 19,17 ng/ml. Czy któraś z was miała podobnie? Nie wiem czy to normalna oznaka czy raczej powinnam odstawić fertistim?

30 🙋🏽‍♀️ 34 🙋🏽
    Starania od 09/25 o pierwsze 👶🏽
    13cs

Tarczyca ✅
    Progesteron 7-9 dpo ✅
    Łagodna IO
    Homocysteina ✅
    SHBG ⬇️
    Testosteron ⬆️
    Prolaktyna⬆️ -dostinex
    AMH 6,58 -PMOS
    HyCoSy 08/26 oba jajowody drożne ✅

On:
    Badanie nasienia, morfologia, posiew ✅ CP/CPPS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ