SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na owulację › Testy owulacyjne clearblue (digital)
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue (digital)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • staram_sie_ Ekspertka

Wysłany: 9 października 2025, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl używam testów owulacyjnych clearblue fioletowych. Zaczęłam testować 11 dc. - i wtedy było raz puste kółeczko. Od 12 dc. była migająca buźka aż do 21 dc. (czyli 10 dni!), Dzisiaj jest 22 dc. i pojawiła się stała buźka.
    Miał ktoś aż tak długie migające buźki? Czy komuś w takim przypadku się udało?
    I kolejne pytanie - już może bardziej do tych, którym się udało: w szczęśliwych cyklach kiedy było przytulanko w kontekście pozytywnych testu owu?
    My mieliśmy wczoraj, dziś ten pozytywny test więc lepiej dzisiaj znowu czy poczekać do jutra...? Wiem, że zgodnie z zaleceniami to w dzień pozytywnego i jeszcze następny ale z drugiej strony mówią, że codziennie to z kolei jakość nasienia może być gorsza... I najlepiej co 2-3 dni cały cykl. No więc nie wiem czy dziś czy może jednak lepiej jutro :(

👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)

🧔🏻38: (względnie) zdrowy.

2021 - chłopiec 🤱 (38+5, planowe CC)
    od 05/2025 - oczekiwanie czy się uda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ