Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne clearblue (digital)
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue (digital)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • staram_sie_ Koleżanka

Wysłany: 9 października 2025, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl używam testów owulacyjnych clearblue fioletowych. Zaczęłam testować 11 dc. - i wtedy było raz puste kółeczko. Od 12 dc. była migająca buźka aż do 21 dc. (czyli 10 dni!), Dzisiaj jest 22 dc. i pojawiła się stała buźka.
    Miał ktoś aż tak długie migające buźki? Czy komuś w takim przypadku się udało?
    I kolejne pytanie - już może bardziej do tych, którym się udało: w szczęśliwych cyklach kiedy było przytulanko w kontekście pozytywnych testu owu?
    My mieliśmy wczoraj, dziś ten pozytywny test więc lepiej dzisiaj znowu czy poczekać do jutra...? Wiem, że zgodnie z zaleceniami to w dzień pozytywnego i jeszcze następny ale z drugiej strony mówią, że codziennie to z kolei jakość nasienia może być gorsza... I najlepiej co 2-3 dni cały cykl. No więc nie wiem czy dziś czy może jednak lepiej jutro :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ