Uczucie pulsowania jajnika
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny mamp ytanie czy wy przed/ lub w trakcie owulacji odczuwacie takie pulsowanie jajnika ??
-
nick nieaktualny
-
hmm.. tak jak przyłożysz pace żeby mierzyc tetno..czujesz takie pulsowanie - tylko ze ja odczuwam to w okolicach własnie jajnika . i od środka - trwa to przez minute- co jakis czas z rana.. a później spoój
-
Mnie wczoraj tak pulsował jajnik i kuł mnie prawy jajni, miałam akurat usg i sie okazało ze jajeczko ma 18 mm więc dlatego boli
Ania_84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
To tylko teraz czekać
A pęcherzyk piękny - ja w 11 dc miałam 2 na prawym po 7-8 mm a na lewym dominujący 11,6 ... więc moje przy twoich to mikrusie -
Ja też odczuwałam w tym cyklu takie pulsowanie jajnika,(bliżej owulki i nawet po ) nie musiałam nawet przykładać ręki do jajnika bez tego dało się to odczuć i było to dość silne A wczoraj na wieczór odczułam tak jak by mi w okolicach jajnika pękały jakieś bąbelki, ktoś tak kiedyś miał?(jestem już kilka dni po owulce )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 13:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś dopadł mnie średni kłujący ból w okolicy lewego jajnika, trwało to jakieś 10 min a potem właśnie takie lekkie pulsowanie w tej samej okolicy i dziwne uczucie pękania w środku (tyle że z tym uczuciem pękania mam nieraz w czasie okresu owulacyjnego)
-
Ja czuje jakby mega kolke ( ale bez zadyszki hahaha) i zawsze jak bol wystepuje u mnie np o godz 16.00 to juz o 20.00 czuje jak bardzo mi goraco a na wykresi moge to wychwycic juz na drugi dzien. mam juz wprawe przez tyle miesiecy z tempka wiec wiem jaka powinnam miec wieczorem po spoczynku w fazie folikularnej czy w fl.
-
Ja dziś mialam takie pulsowanie w okolcy jajnika że było aż widać gołym okiem że skacze mi brzuch w tym miejscy, jestem 9 dni po poważnej laparo endometriozy.Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
nick nieaktualny