X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację USG A CZAS PO OWULACJI
Odpowiedz

USG A CZAS PO OWULACJI

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja prywatnie daję 30zł za monitoring, nie zawsze dostaję wydruk do ręki a jak dostaję to tylko wtedy gdy lekarz mi sam da....nie zawsze też drukuje....nie wiem czy potem gdzieś to zapisuje czy nie ale wydaje mi się ze nie....
    i nie zawsze wyciąga moją kartę.....ale to już dla mnie nie istotne bo temu lekarzowi powoli dziękuję;)

na nfz nie pójdę bo czuję że jestem tam traktowana podrzędnie

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (zakaz używania wulgaryzmów)

• Monique Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo Kasiek chujowo trafiasz ci powiem....Ja tez zawsze myslalam ze jak zaplace to jest najlepszy lekarz a tu gownoo!!! A Twoje wyniki sa u niego wszystkie i w razie zmiany lekarza idz do niego i poprps o swoja kartezrob wydruk a skoro ma alektroniczny to ci zgra i bedziesz miala cale leczenie..ja tak wzielam z 2miejsc swoje karty leczenia od poczatku jak zaczelam chodzic

Ja w ogólę się dziwię, że Cię jeszcze nie zablokowali za te wypowiedzi z ładnym słownictwem. Dziewczyno to jest portal dla kobiet, które starają się o dziecko, a nie podwórkowe pogaduszki ON LINE.

e43bfde7db.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ci sie nie podoba to ignoruj moja rozmowe poza tym moja wypowiedz nie byla do ciebie---napisalam do znajomej a nieobcej osoby!!!wiec z łaski zrob krok w tyl iodwroc sie na piecie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Ja w ogólę się dziwię, że Cię jeszcze nie zablokowali za te wypowiedzi z ładnym słownictwem. Dziewczyno to jest portal dla kobiet, które starają się o dziecko, a nie podwórkowe pogaduszki ON LINE.
    a swoja droga to tak na marginesie nie rozmawiamy o hodowaniu salaty a wlasnie na temat lekarzy wiec jak niby wg ciebie tu rozmowa ma wygladac??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie szkodzi, był to wątek, w którym brałam udział i Ty również. Nie widziałam u nikogo w postach odkad jestem na tym portalu aby przeklinał, bo chyba nie jest to odpowiednie miejsce.

e43bfde7db.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski wyluzujcie:) bo się chmura.....

Kasia mój lekarz nie ma moich badań, wszystko mam w domku więc nic nie musze od niego kserować, idę z pełnym pakietem do innego i tyle:)

i to prawda nieraz z p[owodu lekarzy można sobie język połamać....i nerwy potargać

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Nie szkodzi, był to wątek, w którym brałam udział i Ty również. Nie widziałam u nikogo w postach odkad jestem na tym portalu aby przeklinał, bo chyba nie jest to odpowiednie miejsce.
    0dash2.gif nie bede juz komentowac twoich wypowiedzi bo szkoda literek

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak powinna rozmowa wyglądać ? No cóż moim zdaniem na pewno nie tak jak wyglądają Twoje wypowiedzi z uzyciem mięsa ;)))

e43bfde7db.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    laski wyluzujcie:) bo się chmura.....

Kasia mój lekarz nie ma moich badań, wszystko mam w domku więc nic nie musze od niego kserować, idę z pełnym pakietem do innego i tyle:)

i to prawda nieraz z p[owodu lekarzy można sobie język połamać....i nerwy potargać[/QUOT
    No i lukier,,,,teraz tylko zeby wdrozyl porzadne leczenie i wszystko sie ruszy..ale mam nadzieje ze ci to nie bedzie potrzebne juz...Wracajmy do nas na watek bo przeciez to nie moga byc rozmowki on-line...0what.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wracajmy do nas na watek bo przeciez to nie moga byc rozmowki on-line...0what.gif
    lepiej Ci kochanie? 0bicz.gif

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Jak powinna rozmowa wyglądać ? No cóż moim zdaniem na pewno nie tak jak wyglądają Twoje wypowiedzi z uzyciem mięsa ;)))
    urzekla mnie twoja historia 036.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie umiesz odpuścić :)

e43bfde7db.png
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (wypowiedź obraźliwa)

• Monique Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, na szęście porobiłam print screeny z tych zacnych twoich wypowiedzi na tym i wątku obok. Kierujesz pod moim adresem niewybredne komentarze, wiedz, że tego tak nie zostawię.

e43bfde7db.png
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 16:17

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz o pani ze0recourse.gif oczy cie piekly jak czytalas slowo na ch..... 035.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam słownik ortograficzny jako dzisiejszą lekturę na dobranoc, to by było na tyle. Kończę już mą konwersację z Tobą :)

e43bfde7db.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buahhahahhahahahahzhhahahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Polecam słownik ortograficzny jako dzisiejszą lekturę na dobranoc, to by było na tyle. Kończę już mą konwersację z Tobą :)
    tak twą==== ehh sama postudiuj przed snem pozwoli ci sie to troche wyluzowac....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ