USG A CZAS PO OWULACJI
-
WIADOMOŚĆ
-
ja prywatnie daję 30zł za monitoring, nie zawsze dostaję wydruk do ręki a jak dostaję to tylko wtedy gdy lekarz mi sam da....nie zawsze też drukuje....nie wiem czy potem gdzieś to zapisuje czy nie ale wydaje mi się ze nie....
i nie zawsze wyciąga moją kartę.....ale to już dla mnie nie istotne bo temu lekarzowi powoli dziękuję
na nfz nie pójdę bo czuję że jestem tam traktowana podrzędnie -
OvuFriend
-
kapturnica wrote:Bo Kasiek chujowo trafiasz ci powiem....Ja tez zawsze myslalam ze jak zaplace to jest najlepszy lekarz a tu gownoo!!! A Twoje wyniki sa u niego wszystkie i w razie zmiany lekarza idz do niego i poprps o swoja kartezrob wydruk a skoro ma alektroniczny to ci zgra i bedziesz miala cale leczenie..ja tak wzielam z 2miejsc swoje karty leczenia od poczatku jak zaczelam chodzic
Ja w ogólę się dziwię, że Cię jeszcze nie zablokowali za te wypowiedzi z ładnym słownictwem. Dziewczyno to jest portal dla kobiet, które starają się o dziecko, a nie podwórkowe pogaduszki ON LINE. -
Monique wrote:Ja w ogólę się dziwię, że Cię jeszcze nie zablokowali za te wypowiedzi z ładnym słownictwem. Dziewczyno to jest portal dla kobiet, które starają się o dziecko, a nie podwórkowe pogaduszki ON LINE.
-
laski wyluzujcie:) bo się chmura.....
Kasia mój lekarz nie ma moich badań, wszystko mam w domku więc nic nie musze od niego kserować, idę z pełnym pakietem do innego i tyle:)
i to prawda nieraz z p[owodu lekarzy można sobie język połamać....i nerwy potargać -
Robotka1 wrote:laski wyluzujcie:) bo się chmura.....
Kasia mój lekarz nie ma moich badań, wszystko mam w domku więc nic nie musze od niego kserować, idę z pełnym pakietem do innego i tyle:)
i to prawda nieraz z p[owodu lekarzy można sobie język połamać....i nerwy potargać[/QUOT
No i lukier,,,,teraz tylko zeby wdrozyl porzadne leczenie i wszystko sie ruszy..ale mam nadzieje ze ci to nie bedzie potrzebne juz...Wracajmy do nas na watek bo przeciez to nie moga byc rozmowki on-line... -
OvuFriend
-
OvuFriend