USG A CZAS PO OWULACJI
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:tak twą==== ehh sama postudiuj przed snem pozwoli ci sie to troche wyluzowac....
http://pl.wiktionary.org/wiki/Aneks:J%C4%99zyk_polski_-_zaimki#Zaimki_dzier.C5.BCawcze
tutaj na dole znajdziesz odmianę, więc sprawdzaj śmiało i już nie pytaj koleżankę o opinie także na dzisiejszy wieczorek: słownik ortograficzny, języka polskiego oraz savoir vivre
p.s. jak widzisz nie da się pisać wszystkiego co Ci ślina na język przyniesie polowa Twoich postów z tego wątku wylądowała w koszu, zmarnowany czas kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 18:40
-
2posty to polowa rozmowy buhahahaha zmiluj sie nade mna kobieto bo nad toba, to ....
Swoja droga you make my day today...dzieki , gdyby nie ty moj dzien bylby stracony ..
Ciesze sie , ze admin usunal moj post pewnie nocke bys miala nieprzespana..,,, ECH,,,,taka trauma moze odcisnac pietno na cale zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 19:22
-
nie rozumiem, co Tobie daje to że mnie obrażasz, ale ok - widocznie "tak masz" you made my day too "autorytecie" swoją drogą - szok, że jesteś już w grupie 35+, bo po postach o wiele młodziej, ale to oczywiście komplement )))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 20:12
-
A kto cie obraza?? hahaha
kobieto zastanow sie bo cokolwiek ci sie napisze ty uwazasz ze ktos cie obraza masz jakies kompleksy?? ?.
To ze zwrocilam uwage ze napisalas cos spowodowalo ,ze sie wzburzylas nie umiesz przyjmowac krytyki?Twoj problem.Potem zauwaz zakonczylam dyskusje z toba i rozpoczelam rozmowe z kolezanka a ty sie wcisnelas w rozmowe..to bylo akurat niegrzeczne skoro tak jestes dobrze wychowana i to powinnas wiedziec ze jesli ktos rozmawia ze swoim znajomym to sie nie przeszkadza a ty sie wcisnelas miedzy mnie a robotke.,...Wiec do konca tak z twoja kultura dobrze nie jest..
I na koniec tej bezowocnej rozmowy żenujace jest to ze myslalas ze admin mnie zablokuje na forum za jedno slowo heheheh i poczujesz sie wtedy dowartosciowana... Ojj niestety zawiodlas sie,,,ajajaja jaka szkoda...
I jeszcze jedno...jak ci sie cos nie podoba to tego nie czytaj ok???nikt nie zmusza .....
Mozesz teraz wypisywac setki postow...na zaden wiecej nie odpowiem bo skzoda klawiatury na ciebie.... po mnie juz splywa to jak po kaczce
Czule zegnam {kolezanke } -
Nie mam zamiaru wdawać się już z Tobą w dyskusję. Uważasz, że zakończyłaś ten temat w takim razie nie wymieniaj mnie w wątku Monitoring cyklu, gdzie tak ostro pracujesz. I tyle. Na to co piszesz wyzej nie bede odpowiadać, bo widzisz jak zobaczyłam że jestes 35 + i w dodatku matką, to mi się włos na głowie zjeżył... bo poziom wypowiadania się i te ikonki...szok.
P.S. admin usunał sporo Twoich postów i mam nadzieję, że usunie ich o wiele więcej.
P.P.S. tutaj każdy może się wciskać w Twoje rozmowy z koleżanka, takie prawo forum polecam w razie czego gg albo fejsa, wtedy nikt się nie wciśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 20:25
-
matko dziewczyny... czytam i nie wierzę! chyba lekko zboczyłyście z tematu, co?
nie uważacie, że nie po to tutaj jesteśmy...
co do usg i wydruku. chodzę do medicover i mam monitoringi cyklu kiedy tylko chcę. lekarz nie daje mi wydruku, bo nie jest mi każdy wydruk potrzebny. Gdy chodziłam i płaciłam za wizytę 150pln wtedy dostawałam, ale po co mi to gdy jeszcze w ciąży nie jestem? wszystko jest w systemie;)
Teraz chodzę , bo mam kartę z pracy i nie płacę nic.
Swoją drogą właśnie czekam na okres. Fajnie by było gdyby się nie pojawił
pozdrawiam Was ciepło i nie kłócić mi sięUnlike, lisiczka, Anhe, Skarpeta lubią tę wiadomość
mailinka -
witam, jestem tutaj po raz pierwszy . W tym cyklu również miałam monitorowanie owulacji. 14.02 w jajniku lewym pęcherzyk dominujący 2,06x2,14 i jak się okazało 18.02 pękł. Ja też czekam jak na szpilkach na @ która mam nadzieję że po 2 latach badań i eksperymentów medycznych nie pojawi się. Mailinka trzymam kciuki za Ciebie . Jak długo się starasz ?
-
lisiczka no to za Ciebie również trzymam kciuki!
ja staram się jakoś od kwietnia 2013r... wtedy odstawiłam antykoncepcje po 9 latach stosowania.
dziś dostałam jakieś delikatne brązowe plamienie..ciekawe czy to zapowiedź okresu czy implantacji?mailinka -