X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wczesna owulacja?
Odpowiedz

Wczesna owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gusta Blu Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co sądzicie-mam pierwszy monitoring. W poniedziałek (9dc) miałam pęcherzyk dominujący 15x13, endometrium 6mm. Dziś kolejny monitoring - pęcherzyk 20x17, endometrium wciąż słabe 6,6mm (dostałam na 3 dni Estrofem). Gin mówi że dziś, jutro i pojutrze możemy się starać.
    Mam mętlik w głowie. Czy to nie za wcześnie? Czy to w ogóle ma szanse?
    Pomóżcie 🥺

age.png

J.👩🏼+K.👨+J.👧+🐈🐈‍⬛=🏡🩷

✅I IUI 28.02.2024 🎉🥳
    19.11.2024 r. Józefinka (3230g, 50g) 🎂
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2024, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mówił że co 2 albo 3 dni lepiej bo plemniki muszą dojrzeć i mój wynosił 23 i mówił że owu może być nawet w ciągu 12 godzin

Gusta Blu lubi tę wiadomość

• Gusta Blu Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2024, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź! Cóż, staramy się, ale jakoś powątpiewam w powodzenie tej misji - nie mogę wyczuć śluzu płodnego. Ech...

Komanuss lubi tę wiadomość

age.png

J.👩🏼+K.👨+J.👧+🐈🐈‍⬛=🏡🩷

✅I IUI 28.02.2024 🎉🥳
    19.11.2024 r. Józefinka (3230g, 50g) 🎂
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2024, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie poddawaj się . Powodzenia

Gusta Blu lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ