Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wczesna owulacja?
Odpowiedz

Wczesna owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gusta Blu Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co sądzicie-mam pierwszy monitoring. W poniedziałek (9dc) miałam pęcherzyk dominujący 15x13, endometrium 6mm. Dziś kolejny monitoring - pęcherzyk 20x17, endometrium wciąż słabe 6,6mm (dostałam na 3 dni Estrofem). Gin mówi że dziś, jutro i pojutrze możemy się starać.
    Mam mętlik w głowie. Czy to nie za wcześnie? Czy to w ogóle ma szanse?
    Pomóżcie 🥺

age.png

J.👩🏼+K.👨+J.👧+🐈🐈‍⬛=🏡🩷

✅I IUI 28.02.2024 🎉🥳
    19.11.2024 r. Józefinka (3230g, 50g) 🎂
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mówił że co 2 albo 3 dni lepiej bo plemniki muszą dojrzeć i mój wynosił 23 i mówił że owu może być nawet w ciągu 12 godzin

Gusta Blu lubi tę wiadomość

■niskie amh
    ■wysokie fsh

♡ 9+2- 3cm

preg.png
  • Gusta Blu Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2024, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź! Cóż, staramy się, ale jakoś powątpiewam w powodzenie tej misji - nie mogę wyczuć śluzu płodnego. Ech...

Komanuss lubi tę wiadomość

age.png

J.👩🏼+K.👨+J.👧+🐈🐈‍⬛=🏡🩷

✅I IUI 28.02.2024 🎉🥳
    19.11.2024 r. Józefinka (3230g, 50g) 🎂
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2024, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie poddawaj się . Powodzenia

Gusta Blu lubi tę wiadomość

■niskie amh
    ■wysokie fsh

♡ 9+2- 3cm

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ