Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację WODNIAKI, PLAMIENIE, a OWULACJA
Odpowiedz

WODNIAKI, PLAMIENIE, a OWULACJA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vintoyra Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ... czy jest tutaj jakaś kobieta, która ma wodniaka i udało jej się zajść w ciążę ?

Drugie pytanie ...
    Czytałam , że wodniak potrafi się samoistnie "opróżniać" do macicy i wówczas obserwowane są wodniste brunatne upławy.

Czy jest tutaj ktoś kto ma długie cykle ponad 30 dni ?
    Mój wykres bardzo mnie niepokoi - "prognozowaną" owulację miałam teoretycznie po 40 dniu cyklu ....

• vintoyra Koleżanka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było odpowiedzi - sama sobie odpowiem bo to już dużo czasu minęło.

Miałam wodniaki na obu jajowodach - oba jajowody mam usunięte.

Niestety brutalna prawda.

Jedyne co jest pokrzepiające to że skonczyły się upławy - to te wodniaki "wylewały" się ze mnie sukcesywnie - od czasu ich wycięcia spokój.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ