X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację WODNIAKI, PLAMIENIE, a OWULACJA
Odpowiedz

WODNIAKI, PLAMIENIE, a OWULACJA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vintoyra Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ... czy jest tutaj jakaś kobieta, która ma wodniaka i udało jej się zajść w ciążę ?

Drugie pytanie ...
    Czytałam , że wodniak potrafi się samoistnie "opróżniać" do macicy i wówczas obserwowane są wodniste brunatne upławy.

Czy jest tutaj ktoś kto ma długie cykle ponad 30 dni ?
    Mój wykres bardzo mnie niepokoi - "prognozowaną" owulację miałam teoretycznie po 40 dniu cyklu ....

• vintoyra Koleżanka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było odpowiedzi - sama sobie odpowiem bo to już dużo czasu minęło.

Miałam wodniaki na obu jajowodach - oba jajowody mam usunięte.

Niestety brutalna prawda.

Jedyne co jest pokrzepiające to że skonczyły się upławy - to te wodniaki "wylewały" się ze mnie sukcesywnie - od czasu ich wycięcia spokój.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ