Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wodnisty śluz i...twarda szyjka?
Odpowiedz

Wodnisty śluz i...twarda szyjka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według wykresu owulacji powinnam dostać za pare dni jednak dzisiaj wyczułam u siebie twardą szyjkę i raczej zamknietą (nie potrafię jedynie powiedzieć czy wysoko czy nisko). Od ostatniej owulacji nie mam praktycznie żadnego śluzu. Baaaaaardzo niewielka ilośc wodnisto-białego który z powodzeńiem brudzi moja bieliznę... Czy to oznacza bezpłodność w tym cyklu? Sama nie wiem co sie ze mną dzieje :(

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpowiem tylko,ze wczoraj była jeszcze miękka...

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku bardzo mała ilość śluzu podczas dni płodnych to była torbiel czynnościowa.(3cm). A mierzysz sobie temperature? Miesiączke miałaś normalną?

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:51

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ