X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wodnisty śluz i...twarda szyjka?
Odpowiedz

Wodnisty śluz i...twarda szyjka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według wykresu owulacji powinnam dostać za pare dni jednak dzisiaj wyczułam u siebie twardą szyjkę i raczej zamknietą (nie potrafię jedynie powiedzieć czy wysoko czy nisko). Od ostatniej owulacji nie mam praktycznie żadnego śluzu. Baaaaaardzo niewielka ilośc wodnisto-białego który z powodzeńiem brudzi moja bieliznę... Czy to oznacza bezpłodność w tym cyklu? Sama nie wiem co sie ze mną dzieje :(

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpowiem tylko,ze wczoraj była jeszcze miękka...

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku bardzo mała ilość śluzu podczas dni płodnych to była torbiel czynnościowa.(3cm). A mierzysz sobie temperature? Miesiączke miałaś normalną?

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:51

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ