X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację wspomaganie owulacji przy PCOS
Odpowiedz

wspomaganie owulacji przy PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarna93 Nowa

Wysłany: 11 marca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Jestem studentką kierunku lekarskiego Collegium Medicum w Bydgoszczy i prowadzę obecnie badania na temat wpływu suplementów na zespół policystycznych jajników. Zwracam się do Pań z ogromną prośbą o wypełnienie ankiety, której link znajduje się poniżej. Jej wypełnienie zajmuje około 2-4 minut (nie więcej!).

Będę ogromnie wdzięczna za każdą pomoc jaką mogą mi Panie udzielić. Jeśli nie stosują Panie żadnych suplementów, również proszę o zerknięcie do ankiety, ponieważ nie wszystkie pytania są obowiązkowe i zaznaczenie tylko tych wymaganych, również da mi ogląd na sprawę.

Wyniki poniższej ankiety posłużą mi do opracowania pracy badawczej. Ankieta jest całkowicie anonimowa.

https://docs.google.com/forms/d/1VDigz522ZaishHfnC38sSwszN3UqS--MSX4FpAzSQdM/edit

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ