X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wyniki badań w 3 dc
Odpowiedz

Wyniki badań w 3 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anawa Nowa

Wysłany: 20 grudnia 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wyniki z 3 dc są prawidłowe ? Jestem po anoreksji i cykle z nieregularnych od 16 przez 21 dni uregulowały się na 27 i 28 dni , hormony to 25.4 pg/ml estriadiol , fsh 6,4 mlU/ml , lh 5,7 mlU /ml , progesteron 0.40 ng/ml (norma 0.20-1.50) ,prolaktyna 10,4 , kwas foliowy 14.9 , d3 26.7 , tsh 1.63 , cholesterol całkowity 145 (ginekolog twierdzi że to tragiczny cholesterol ) chciałabym zajść w ciąże ,ale miałam 2 miesiące temu w fazie lutealnej jakoś 24dc tylko 1.44 progesteronu :/ martwi mnie to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 10:37

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ