X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wyniki badań w 3 dc
Odpowiedz

Wyniki badań w 3 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anawa Nowa

Wysłany: 20 grudnia 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wyniki z 3 dc są prawidłowe ? Jestem po anoreksji i cykle z nieregularnych od 16 przez 21 dni uregulowały się na 27 i 28 dni , hormony to 25.4 pg/ml estriadiol , fsh 6,4 mlU/ml , lh 5,7 mlU /ml , progesteron 0.40 ng/ml (norma 0.20-1.50) ,prolaktyna 10,4 , kwas foliowy 14.9 , d3 26.7 , tsh 1.63 , cholesterol całkowity 145 (ginekolog twierdzi że to tragiczny cholesterol ) chciałabym zajść w ciąże ,ale miałam 2 miesiące temu w fazie lutealnej jakoś 24dc tylko 1.44 progesteronu :/ martwi mnie to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 10:37

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ