X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wyniki badań w 3 dc
Odpowiedz

Wyniki badań w 3 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anawa Nowa

Wysłany: 20 grudnia 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wyniki z 3 dc są prawidłowe ? Jestem po anoreksji i cykle z nieregularnych od 16 przez 21 dni uregulowały się na 27 i 28 dni , hormony to 25.4 pg/ml estriadiol , fsh 6,4 mlU/ml , lh 5,7 mlU /ml , progesteron 0.40 ng/ml (norma 0.20-1.50) ,prolaktyna 10,4 , kwas foliowy 14.9 , d3 26.7 , tsh 1.63 , cholesterol całkowity 145 (ginekolog twierdzi że to tragiczny cholesterol ) chciałabym zajść w ciąże ,ale miałam 2 miesiące temu w fazie lutealnej jakoś 24dc tylko 1.44 progesteronu :/ martwi mnie to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 10:37

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ