Za wcześnie na owulację?
-
Witam serdecznie
Mam problem-gdyż bardzo liczyłam na ten cykl..A tu zanim się z mężem zaczęliśmy na poważnie starać..to już chyba po owulacji?Czy możecie zerknąć na mój wykres,będę wdzięczna...
Nigdy nie miałam pozytywnych testów owu od 11 dnia,bardziej 13 dc i później
-
za każdym razem miewam tzw.spadki owulacyjne,a potem temperatura ładnie odbija.Ale tym razem wygląda na to jakbym spadek miała już w 9dc,a samą owulację 11 lub 12 dc.I teraz nie wiem czy jeszcze czekać.Miałam zacząć przyjmować luteinę dopochwową,w ilości dwa razy dziennie po 100mg,ale w takiej sytuacji jej w tym cyklu po prostu nie wezmę.Jakie mogą być przyczyny wcześniejszej owulacji?Cykle mam po 28 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:04
-
Za mało pomiarów temp żeby coś powiedzieć... nie wiadomo na jakim poziomie byłaby linia podstawowa i nie ma sie do czego odwołać. Masz 2 zignorowane temp czyli moga być zakłócone więc też nie wiadomo na jakim poziomie byłaby temp. gdyby nie jakaś przyczyna która mogła ją zaburzyć.
-
niestety wiem,że za mało temperatur ale zwykle mierzę od razu po okresie i to wystarcza,w każdym cyklu powtarzał się ten sam schemat.Ten jest po prostu inny.Tak,mam dwie zignorowane-głównie przez wstawanie do dziecka w nocy.
Nic to,pewnie już po owulacji albo trafił się po prostu cykl bezowulacyjny -