X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację załamana
Odpowiedz

załamana

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ananana Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich! jestem tu nowa, mam nadzieję, że ktoś mnie podniesie na duchu.. a więc rozpoczęłam starania o dziecko, jestem w drugim cyklu, w pierwszym nie wyszło i odkąd podjęliśmy decyzję o staraniu się o dziecko to wszystko się posypało :( gin wykryła mi małego polipa w macicy, który powodował plamienia w środku cyklu, wyszła mi zła cytologia asc-us i jeszcze mega wysoka prolaktyna. i oczywiście jak się nasłuchałam, że to wszystko wpływa źle na płodność to na samym starcie jestem podłamana. dodam tylko, że moje cykle nigdy nie były książkowe, ale były w miarę normalne bez plamień i innych atrakcji. Jakieś pomysły jak wspomóc płodność w takiej sytuacji? Jestem pod opieką gin, ale wszystkie naturalne sposoby też chętnie poznam

• Edkaa Przyjaciółka

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na polipy, złą cytologię i za wysoka prolaktyne trzeba fachowego lekarza a nie domowych sposobów. Nic Ci nie pomoże póki nie wyprostujesz tych problemów. Mozesz się tylko cieszyć ze zostały wykryte tak szybko i już w drugim cyklu staran wiesz co jest nie tak. Starania o dziecko często obfitują w sytuacje w których się „wszystko sypie” bo właśnie wtedy, gdy nie wychodzi, para się diagnozuje - wcześniej nie wiadomo ze są jakieś problemy. One już były - po prostu teraz je wykrylas.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ