X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację załamana
Odpowiedz

załamana

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ananana Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich! jestem tu nowa, mam nadzieję, że ktoś mnie podniesie na duchu.. a więc rozpoczęłam starania o dziecko, jestem w drugim cyklu, w pierwszym nie wyszło i odkąd podjęliśmy decyzję o staraniu się o dziecko to wszystko się posypało :( gin wykryła mi małego polipa w macicy, który powodował plamienia w środku cyklu, wyszła mi zła cytologia asc-us i jeszcze mega wysoka prolaktyna. i oczywiście jak się nasłuchałam, że to wszystko wpływa źle na płodność to na samym starcie jestem podłamana. dodam tylko, że moje cykle nigdy nie były książkowe, ale były w miarę normalne bez plamień i innych atrakcji. Jakieś pomysły jak wspomóc płodność w takiej sytuacji? Jestem pod opieką gin, ale wszystkie naturalne sposoby też chętnie poznam

• Edkaa Przyjaciółka

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na polipy, złą cytologię i za wysoka prolaktyne trzeba fachowego lekarza a nie domowych sposobów. Nic Ci nie pomoże póki nie wyprostujesz tych problemów. Mozesz się tylko cieszyć ze zostały wykryte tak szybko i już w drugim cyklu staran wiesz co jest nie tak. Starania o dziecko często obfitują w sytuacje w których się „wszystko sypie” bo właśnie wtedy, gdy nie wychodzi, para się diagnozuje - wcześniej nie wiadomo ze są jakieś problemy. One już były - po prostu teraz je wykrylas.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ