X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację zamknieta szyjka podczas owulacji
Odpowiedz

zamknieta szyjka podczas owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego po pregnylu podczas owulacji mam zamknieta szyjke? nie rozumiem jak plemniki maja sieprzedostac dalej przy zamknietej szyjce?:(

• martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upne bo prowadzę obserwacje i szyjka co chwile jest inna raz otwarta raz zamknięta więc nie wiem czy jest owulacja czy nie eh

• martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2017, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo. Wiem, że jest miękka, ale nie czuję takiej dziurki jak przy okresie. Dziewczyny a Wy jak czujecie, że jest otwarta podczas owulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co jeśli miałam rozciągliwy śluz a moja szyjka jest twarda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2024, 10:02

• martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo :-( owu pokazuje owulacje jak już szyjka niżej i zamknięta

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ