X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację zdjecie testu :) czy juz dzialac ?
Odpowiedz

zdjecie testu :) czy juz dzialac ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pysia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ae9bcd42a670236.html

mysliscie ze to juz pozytywnt test ? 13dc :) bo nie wiem czy dzis juz dzialac , aboje sie przegapic owulke :) buzii :*

ale chyba jednak zadziałam , bo zobaczcie w ostatnim cyklu, moj pozytywny test wygladal podobnie ;]
    u gory sa z zeszlego cyklu testy a ten na dole to z dzisiaj :) wyglada tak jak pozytywny z tamtego cyklu ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf967a5348104a81.html

takze chyba bede dzis dzialac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:11

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem jeszcze za wcześnie. Piszą, że ta ta pierwsza kreska musi być tak samo mocna jak ta druga albo nawet mocniejsza.

pysia lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm :D kurcza sama nie wiem co robic :D czy lepiej trzymac plemniczki zeby byly mocniejsze czy lepiej zadzialac - jakby co - gdyby jutro juz byla kreska bledsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:12

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia moim zdaniem powinnaś już zacząć działać jak tylko pokazał Ci się śluz płodny. Gdzieś na OF wyczytałam, że też nie dobrze jest zwlekać z serduszkowaniem, bo w tedy już plemniki nie są tak "świeże" i nie ma produkcji nowych "świeżych". Więc serduszkujcie Powodzonka :)

pysia, weronika86 lubią tę wiadomość

Izaczek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ginekolog powtarza, że ciąża jest umiejscowiona nie tylko w macicy kobiety, ale przede wszystkim w głowie ( umyśle, świadomości) i wszystkie nasze działania i myśli wpływają na nią najmocniej. Powtarza też, aby nie traktować sexu jak jedynego narzędzia do poczęcia, a partnera jako dawcę nasienia... Ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że to święta racja, kochajcie się normalnie kiedy macie na to ochotę, oczywiście w te dni około owulacyjne też, ale grunt to nie myśleć o tym za dużo bo wtedy jedno jest prawie pewne... NIC Z TEGO :(

Niania Basia, Manieczka86, weronika86, An, aga.just lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie nie było jeszcze owulacji. Kreska testowa musi być tak samo ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej, a tu ewidentnie jest jaśniejsza

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Kor_a Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio pilnowałam wyniku testu i kochałam się w dni teoretycznie okołoowulacyjne i niestety nic nie wyszło. Teraz patrzę na śluz i biorę się do roboty bez względu na wynik testu :-)

km5s8iik5ptfpdrq.png

Aniołek 06.07.2017, 8.11.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ