zdjecie testu :) czy juz dzialac ?
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ae9bcd42a670236.html
mysliscie ze to juz pozytywnt test ? 13dc bo nie wiem czy dzis juz dzialac , aboje sie przegapic owulke buzii :*
ale chyba jednak zadziałam , bo zobaczcie w ostatnim cyklu, moj pozytywny test wygladal podobnie ;]
u gory sa z zeszlego cyklu testy a ten na dole to z dzisiaj wyglada tak jak pozytywny z tamtego cyklu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf967a5348104a81.html
takze chyba bede dzis dzialacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:11
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
hmm kurcza sama nie wiem co robic czy lepiej trzymac plemniczki zeby byly mocniejsze czy lepiej zadzialac - jakby co - gdyby jutro juz byla kreska bledsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:12
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia moim zdaniem powinnaś już zacząć działać jak tylko pokazał Ci się śluz płodny. Gdzieś na OF wyczytałam, że też nie dobrze jest zwlekać z serduszkowaniem, bo w tedy już plemniki nie są tak "świeże" i nie ma produkcji nowych "świeżych". Więc serduszkujcie Powodzonka
pysia, weronika86 lubią tę wiadomość
Izaczek -
nick nieaktualnyMój ginekolog powtarza, że ciąża jest umiejscowiona nie tylko w macicy kobiety, ale przede wszystkim w głowie ( umyśle, świadomości) i wszystkie nasze działania i myśli wpływają na nią najmocniej. Powtarza też, aby nie traktować sexu jak jedynego narzędzia do poczęcia, a partnera jako dawcę nasienia... Ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że to święta racja, kochajcie się normalnie kiedy macie na to ochotę, oczywiście w te dni około owulacyjne też, ale grunt to nie myśleć o tym za dużo bo wtedy jedno jest prawie pewne... NIC Z TEGO
Niania Basia, Manieczka86, weronika86, An, aga.just lubią tę wiadomość
-