X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zmiany w cyklu
Odpowiedz

Zmiany w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jessik12 Nowa

Wysłany: 5 grudnia 2025, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, minęły dwa lata od kiedy dostałam pierwszej miesiączki po ciąży, przed ciążą miałam stwierdzone Pcos. Po ciąży moje cykle bardzo się wyregulowaly i obserwowałam i czułam kiedy mam owulację itd no podręcznikowe cykle, taka byłam szczęśliwa że jest wszystko ok.... Ale chyba to było zbyt piękne żeby było prawdziwe bo już widzę że poprzedni cykl się wysypał, musiałam wziąć duphaston żeby dostać, w tym cyklu jesteśmy już w połowie i objawów owulacji też brak.
    Ale dręczy mnie myśl że jednak mój organizm przez tyle czasu dobrze funkcjonował, chciałabym jakoś sobie pomóc żeby znowu nie skończyło się pół rocznym cyklem, złym samopoczuciem itd mój lekarz chyba nie za bardzo się pochylił nad tematem, może któraś z Was wie jak utrzymać pracę tych jajników bez leków

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ