Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 17 dpo , temp spada, okresu brak
Odpowiedz

17 dpo , temp spada, okresu brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alex1 Nowa

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chcialabym zasiegac waszej opinii, dzis mam 17 dpo , temp spada , okresu brak, a testy ciazowe wychodza z druga kreska ale blada...zastanawia mnie ta temperatura...czy jezeli spada to jednak jest brak ciazy mimo ze testy daja druga kreska. Ta kreska jest blada, wiec nie wiem jak to interpretowac , Pozdrawiam

02818e1af774039828230061d211db62.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:35

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakich firm testy robisz? Czasami wychodzą fałszywie negatywne. najlepiej idź na betę i powtórz po dwóch dniach jeśli będzie pozytywna. Jeśli przyrośnie po dwóch dniach, a temperatura nie odbije to dobrze byłoby zrobić też progesteron. Czasami ciąża się nie rozwija i bardzo wcześnie następuje poronienie, a może po prostu jest za wcześnie i ciąża jest bardzo młoda. Nie martw się na zapas, zrób dwa razy betę i wtedy będzie wszystko jasne. 3mam kciuki :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:29

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ