X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 17 dpo , temp spada, okresu brak
Odpowiedz

17 dpo , temp spada, okresu brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alex1 Nowa

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chcialabym zasiegac waszej opinii, dzis mam 17 dpo , temp spada , okresu brak, a testy ciazowe wychodza z druga kreska ale blada...zastanawia mnie ta temperatura...czy jezeli spada to jednak jest brak ciazy mimo ze testy daja druga kreska. Ta kreska jest blada, wiec nie wiem jak to interpretowac , Pozdrawiam

02818e1af774039828230061d211db62.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:35

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakich firm testy robisz? Czasami wychodzą fałszywie negatywne. najlepiej idź na betę i powtórz po dwóch dniach jeśli będzie pozytywna. Jeśli przyrośnie po dwóch dniach, a temperatura nie odbije to dobrze byłoby zrobić też progesteron. Czasami ciąża się nie rozwija i bardzo wcześnie następuje poronienie, a może po prostu jest za wcześnie i ciąża jest bardzo młoda. Nie martw się na zapas, zrób dwa razy betę i wtedy będzie wszystko jasne. 3mam kciuki :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:29

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ