X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 2 Testy tak samo widoczne
Odpowiedz

2 Testy tak samo widoczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzieewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe i na dwóch widać 2 kreskę lecz nie jest aż tak bardzo widoczna dodam że testy są dwa innej firmy... CO myślicie ?

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 25 października 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana! Nawet jak na obu testach widać cień cienia drugiej kreski to można już ci gratulować! :) Za dwa dni zrób kolejny i już będzie bardziej widoczna! Gratuluję i zazdroszczę! ;)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dolaczam- to zdjecie mojego dzisiejszego testu po 2 dniach od spodziewanej miesiaczki ktora nie przyszla. Jutro bede testowac znowu.Trzymajcie kciuki- ja trzymam za was:)

https://imageshack.com/i/5nd112j

Chanela lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny. Ważne że delikatnie coś tam widać :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ