X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 2 Testy tak samo widoczne
Odpowiedz

2 Testy tak samo widoczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzieewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe i na dwóch widać 2 kreskę lecz nie jest aż tak bardzo widoczna dodam że testy są dwa innej firmy... CO myślicie ?

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 25 października 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana! Nawet jak na obu testach widać cień cienia drugiej kreski to można już ci gratulować! :) Za dwa dni zrób kolejny i już będzie bardziej widoczna! Gratuluję i zazdroszczę! ;)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dolaczam- to zdjecie mojego dzisiejszego testu po 2 dniach od spodziewanej miesiaczki ktora nie przyszla. Jutro bede testowac znowu.Trzymajcie kciuki- ja trzymam za was:)

https://imageshack.com/i/5nd112j

Chanela lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny. Ważne że delikatnie coś tam widać :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ