X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 2 Testy tak samo widoczne
Odpowiedz

2 Testy tak samo widoczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzieewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe i na dwóch widać 2 kreskę lecz nie jest aż tak bardzo widoczna dodam że testy są dwa innej firmy... CO myślicie ?

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 25 października 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana! Nawet jak na obu testach widać cień cienia drugiej kreski to można już ci gratulować! :) Za dwa dni zrób kolejny i już będzie bardziej widoczna! Gratuluję i zazdroszczę! ;)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dolaczam- to zdjecie mojego dzisiejszego testu po 2 dniach od spodziewanej miesiaczki ktora nie przyszla. Jutro bede testowac znowu.Trzymajcie kciuki- ja trzymam za was:)

https://imageshack.com/i/5nd112j

Chanela lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny. Ważne że delikatnie coś tam widać :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ