X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 2 Testy tak samo widoczne
Odpowiedz

2 Testy tak samo widoczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzieewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe i na dwóch widać 2 kreskę lecz nie jest aż tak bardzo widoczna dodam że testy są dwa innej firmy... CO myślicie ?

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 25 października 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana! Nawet jak na obu testach widać cień cienia drugiej kreski to można już ci gratulować! :) Za dwa dni zrób kolejny i już będzie bardziej widoczna! Gratuluję i zazdroszczę! ;)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dolaczam- to zdjecie mojego dzisiejszego testu po 2 dniach od spodziewanej miesiaczki ktora nie przyszla. Jutro bede testowac znowu.Trzymajcie kciuki- ja trzymam za was:)

https://imageshack.com/i/5nd112j

Chanela lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny. Ważne że delikatnie coś tam widać :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ