X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 3 testy Rossman
Odpowiedz

3 testy Rossman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, kupiłam 3 testy z Rossmana, który z nich Waszym zdaniem jest najlepszy?

Pink płytkowy różowy - 20 ml/U
    Bobotest płytkowy żółty - 25 ml/U
    Check & Go strumieniowy - 20 ml/U

👩 33 lat ❤️ 🧔32 lat ❤️ 👶 0,5 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy z rosmanna jest Facelle, którego nie masz na liście:-)

Jakbym miała wybierać pomiędzy dwoma pierwszymi (trzeciego nie znam) to bobotest. Pinki słabo się wybarwiają w stosunku do innych.

Niaha, Hania123 lubią tę wiadomość

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobo test ładnie się wybarwia ale lubi też pokazywać poczasiaki więc trzeba uważać, pinki wybarwiają się bardzo miernie a chęci&go nigdy nie używałam. Generalnie dla mnie najlepsze testy to facelle paskowe i strumieniowe ładnie się wybarwiaja i szybko wyłapują ciążę.

Niaha lubi tę wiadomość

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ