X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 3 testy Rossman
Odpowiedz

3 testy Rossman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, kupiłam 3 testy z Rossmana, który z nich Waszym zdaniem jest najlepszy?

Pink płytkowy różowy - 20 ml/U
    Bobotest płytkowy żółty - 25 ml/U
    Check & Go strumieniowy - 20 ml/U

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy z rosmanna jest Facelle, którego nie masz na liście:-)

Jakbym miała wybierać pomiędzy dwoma pierwszymi (trzeciego nie znam) to bobotest. Pinki słabo się wybarwiają w stosunku do innych.

Niaha, Hania123 lubią tę wiadomość

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobo test ładnie się wybarwia ale lubi też pokazywać poczasiaki więc trzeba uważać, pinki wybarwiają się bardzo miernie a chęci&go nigdy nie używałam. Generalnie dla mnie najlepsze testy to facelle paskowe i strumieniowe ładnie się wybarwiaja i szybko wyłapują ciążę.

Niaha lubi tę wiadomość

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ