Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 3 testy Rossman
Odpowiedz

3 testy Rossman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, kupiłam 3 testy z Rossmana, który z nich Waszym zdaniem jest najlepszy?

Pink płytkowy różowy - 20 ml/U
    Bobotest płytkowy żółty - 25 ml/U
    Check & Go strumieniowy - 20 ml/U

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy z rosmanna jest Facelle, którego nie masz na liście:-)

Jakbym miała wybierać pomiędzy dwoma pierwszymi (trzeciego nie znam) to bobotest. Pinki słabo się wybarwiają w stosunku do innych.

Niaha, Hania123 lubią tę wiadomość

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobo test ładnie się wybarwia ale lubi też pokazywać poczasiaki więc trzeba uważać, pinki wybarwiają się bardzo miernie a chęci&go nigdy nie używałam. Generalnie dla mnie najlepsze testy to facelle paskowe i strumieniowe ładnie się wybarwiaja i szybko wyłapują ciążę.

Niaha lubi tę wiadomość

🙋‍♀️31 & 🙋‍♂️33

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ