Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 3 testy Rossman
Odpowiedz

3 testy Rossman

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, kupiłam 3 testy z Rossmana, który z nich Waszym zdaniem jest najlepszy?

Pink płytkowy różowy - 20 ml/U
    Bobotest płytkowy żółty - 25 ml/U
    Check & Go strumieniowy - 20 ml/U

👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    31.10.24 - Synek jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm
    💙👦 - 2.11.26 - termin wg OM

age.png
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy z rosmanna jest Facelle, którego nie masz na liście:-)

Jakbym miała wybierać pomiędzy dwoma pierwszymi (trzeciego nie znam) to bobotest. Pinki słabo się wybarwiają w stosunku do innych.

Niaha, Hania123 lubią tę wiadomość

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobo test ładnie się wybarwia ale lubi też pokazywać poczasiaki więc trzeba uważać, pinki wybarwiają się bardzo miernie a chęci&go nigdy nie używałam. Generalnie dla mnie najlepsze testy to facelle paskowe i strumieniowe ładnie się wybarwiaja i szybko wyłapują ciążę.

Niaha lubi tę wiadomość

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ