X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 38 dzień cyklu, testy negatywne
Odpowiedz

38 dzień cyklu, testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wera1706 Nowa

Wysłany: 13 sierpnia 2021, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Moje cykle trwają 26 dni (+/- 2 dni) Dziś 38 dzień cyklu, okresu dalej brak. Nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji, ginekolog dopiero za tydzień, na betę zamierzam iść w poniedziałek. Testy wychodzą cały czas negatywne, na niektórych płytkowych bardzo słaby cień cienia (podejrzewam ze to kreska fabryczna) Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek? Czy jest możliwe, że jestem w ciąży, a testy po tak długim czasie wychodzą negatywne?

LucyLu lubi tę wiadomość

• Eufrozyna Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam aktualnie tak samo, ale @ opóźnia się 4 dni. Poszłam po prostu na betę - ciąży brak. Na ten moment tylko test z krwi da Ci pewność.
    Męczy mnie ten brak okresu, źle się czuję + mam doła, że to nie ciąża.

LucyLu, Wera1706 lubią tę wiadomość

• LucyLu Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis 34 dzień cyklu, test negatywny dzis robiony. Tylko u mnie ostatnio nieregularne cykle przez tarczycę. Jak długo czeka się na wynik z krwi? Jest tego samego dnia?

• Eufrozyna Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, najczęściej wyniki są już tego samego dnia. ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ