Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 38 dzień cyklu, testy negatywne
Odpowiedz

38 dzień cyklu, testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wera1706 Nowa

Wysłany: 13 sierpnia 2021, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Moje cykle trwają 26 dni (+/- 2 dni) Dziś 38 dzień cyklu, okresu dalej brak. Nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji, ginekolog dopiero za tydzień, na betę zamierzam iść w poniedziałek. Testy wychodzą cały czas negatywne, na niektórych płytkowych bardzo słaby cień cienia (podejrzewam ze to kreska fabryczna) Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek? Czy jest możliwe, że jestem w ciąży, a testy po tak długim czasie wychodzą negatywne?

LucyLu lubi tę wiadomość

• Eufrozyna Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam aktualnie tak samo, ale @ opóźnia się 4 dni. Poszłam po prostu na betę - ciąży brak. Na ten moment tylko test z krwi da Ci pewność.
    Męczy mnie ten brak okresu, źle się czuję + mam doła, że to nie ciąża.

LucyLu, Wera1706 lubią tę wiadomość

• LucyLu Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis 34 dzień cyklu, test negatywny dzis robiony. Tylko u mnie ostatnio nieregularne cykle przez tarczycę. Jak długo czeka się na wynik z krwi? Jest tego samego dnia?

• Eufrozyna Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, najczęściej wyniki są już tego samego dnia. ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ