47dc brak okresu
-
staramy sie z partnerem o dziecko prawie 2 lata, cykle mialam zazwyczaj co 31-38 dni a przez ostatnie 6 mcy kazde krawienie przychodzilo co 32 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 23 grudnia i tego samego dnia lekarz skierowal mnie na badania hormonow, ktore wyszly bardzo dobrze, zrobilam juz chyba 4 testy ciazowe w odstepach paru dni i wszystkie byly negatywne. Nie jestem na nic chora, hormony w normie, staramy sie juz tak dlugo, a testy sa nadal negatywne. Jutro chce sie udac do lekarza i zrobic badanie. Myslicie, ze to moze byc ciaza? tylko prosze nie mowcie, ze to przez stres, bo ja nigdy na stres brakiem miesiaczki nie reagowalam. Naprawde sie boje, a jednoczesnie ciesze, ze nie mam okresu.
-
moze byc ciaza moze i nie byc;) nie jestesmy w stanie stwierdzic tak naprawde, skoro mowisz ze cyk,le z reguly regularne to byc moze, jest jakis odsetek dziewczyn ktore bardzo dlugo czekaja na dwie kreski mimo ze sa w ciazy. zycze Ci zebyu lekarz mial jutro dla Ciebie dobre wiesci.
-
Niestety u mnie nie robią beta hcg. Lekarz dał mi dziś rano skierowanie na badanie LH i FSH (podobno takie badania krwi wykonują w uk by sprawdzić czy kobieta jest w ciąży), stwierdził że bardzo możliwe jest, że jestem w ciąży. Zakazał mi brania jakichkolwiek leków i nie stresować się i wrócić za 3 dni gdy wyniki badań będą już gotowe.
-
Ja ostatnio miałam podobnie 45 dzień cyklu a @ brak, zero objawów na to, żeby miała nadejść (a zazwyczaj tydzień przed już bóle brzucha dają o sobie znać), testy negatywne. Poszłam na wizytę do gin i powiedział, że nic nie widać, macica za cienka, aby @ miała się pojawić. Kazał zrobić prolaktynę i się zgłosić. Jednak na drugi dzień @ przyszła i to ze zdwojoną siłą. Lekarz twierdzi, że najprawdopodobniej był to jeden z cykli bezowulacyjnych.
-