X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 8 dzien po owulacji beta hcg z krwi ujemne
Odpowiedz

8 dzien po owulacji beta hcg z krwi ujemne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam dziś wynik beta hcg z krwi zrobiony 8 dnia po owulacji i był ujemny. 7dpo mialam plamienie,dosłownie 3 kropelki na bieliznie, dzisiaj również. Jak myślicie troche się pospieszyłam ze zrobieniem bety? Jest jeszcze szansa na fasolke?

• Naxa Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa zawsze jest dopóki nie ma @; może wczoraj dopiero było zagnieżdżenie stąd Beta ujemna. Powodzenia!

Lillith, Fasia lubią tę wiadomość

[img][/img][url][/url][url]

https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec

27.05.2013r. [*] (8tc)[/url]
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ja wczoraj miałam 12 dpo i moja beta też wyszła negatywna ..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robi się coraz ciekawiej. Wczoraj dostałam @
    Tak krótkiego cyklu nigdy nie miałam!!!

• Agis Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robiłam w 8dpo..i niestety negatyw..łudzę sie że może jednak się udało bo od 9 dni mam pozytywne testy owulacyjne...a gdzieś wyczytałam że hormon LH "stabilizuje wczesną ciąże"..i tak sobie tłumacze pozytywne testy owv i negatywną bete :)...dziś 12 dpo i test domowy nadal negatywny...szanse coraz mniejsze ale ... :)

f2w33e3ko1nuzwjb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ