X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 9 testów pozytywnych.....po czasie
Odpowiedz

9 testów pozytywnych.....po czasie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Sprawa ma się tak, że odstawiłam dziecko od piersi 2 mce temu i jeszcze nie wrócił mi okres.
    Ogólnie się czuje mega kiepsko, spać bym mogła na okrągło, mrowią mi piersi, zawroty głowy i raz wymiotowałam w nocy i to wszytsko w ciągu ostatniego tygodnia.
    Być może organizm przygotowuje się do miesiączki, ale zrobiłam test; pierwszy, drugi, piąty, siódmy, dziewiąty :O (3 firm) a dlatego tyle, że KAŻDY Z 9 pokazuje kreskę (grubą, ale bladą) po czasie (po godzinie, dwóch).
    Jeden zalałam wodą i kreski drugiej nie było nawet na następny dzień!
    Nie chcę, a raczej nie mam możliwości iść na betę w tym tygodniu.
    Miała z Was tak któraś?

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po czasie się nie liczy. I kojarzę, że jedna dziewczyna karmiąc miała pozytywne testy sikane, a beta tego nie potwierdziła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana czasem tak jest, że po porodzie gdy się karmi to testy wychodzą pozytywne. Może dla świętego spokoju zrób betę?

• Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie karmię 2 miesiące, a dziecko ma rok, więc raczej hormony ciążowe odpadają :)

golonat lubi tę wiadomość

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zrób betę, ale tak jak Lamka pisze na testy po czasie się nie patrzy. Max do 20 minut i do kosza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ