Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ALAB wyniki
Odpowiedz

ALAB wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do Dziewczyn korzystających z laboratoriów Alab, może trochę nietypowe.
    Zdarzyło się Wam robić tam badania w sobotę i mieć wynik online tego samego dnia, ale późno, np. późnym wieczorem? Robiłam dziś rano betę, wynik miał być na Cito, ale loguje się i loguje i nic. Nie wiem, czy jest sens w ogóle jeszcze próbować czy z racji, ze jest sobota to i tak nikt tam już nie pracuje i jeśli do tej pory nie było wyniku, to będzie dopiero w poniedziałek.
    W poprzedniej ciąży często robiłam rożne badania w sobotę, a wynik był po paru godzinach. Dziś denerwuje się szczególnie, bo nie wiem, czy przyrost jest dobry, to jak na złość wyniku brak.

• Emsi :) Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy ta informacja pomoze.
    Robilam bhcg w Wigilie i tez sie zastanawialam, czy wynik bedzie tego samego dnia. Pani w punkcie pobran powiedziala ze probki sa badane w laboratorium w szpitalu i na pewno bedzie wynik tego samego dnia. Tylko nie wiadomo o ktorej godzinie.

Jak sie potem okazalo, wynik byl bardzo poznym wieczorem ;)

29.12.2020 👼💔

8.01.2022 ⏸
    2.02.2022 mamy serduszko ❣️
    30.03.2022 nasz mały chłopczyk 💙

Czekamy na Ciebie Stefanku 💕

17.09.2022 nasz Promyczek juz z nami 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wie, może w takim razie u mnie będzie podobnie, sprawdzam dalej. ;)
    Dziękuję Ci za odpowiedź!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ