Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ALAB wyniki
Odpowiedz

ALAB wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do Dziewczyn korzystających z laboratoriów Alab, może trochę nietypowe.
    Zdarzyło się Wam robić tam badania w sobotę i mieć wynik online tego samego dnia, ale późno, np. późnym wieczorem? Robiłam dziś rano betę, wynik miał być na Cito, ale loguje się i loguje i nic. Nie wiem, czy jest sens w ogóle jeszcze próbować czy z racji, ze jest sobota to i tak nikt tam już nie pracuje i jeśli do tej pory nie było wyniku, to będzie dopiero w poniedziałek.
    W poprzedniej ciąży często robiłam rożne badania w sobotę, a wynik był po paru godzinach. Dziś denerwuje się szczególnie, bo nie wiem, czy przyrost jest dobry, to jak na złość wyniku brak.

• Emsi :) Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy ta informacja pomoze.
    Robilam bhcg w Wigilie i tez sie zastanawialam, czy wynik bedzie tego samego dnia. Pani w punkcie pobran powiedziala ze probki sa badane w laboratorium w szpitalu i na pewno bedzie wynik tego samego dnia. Tylko nie wiadomo o ktorej godzinie.

Jak sie potem okazalo, wynik byl bardzo poznym wieczorem ;)

29.12.2020 👼💔

8.01.2022 ⏸
    2.02.2022 mamy serduszko ❣️
    30.03.2022 nasz mały chłopczyk 💙

Czekamy na Ciebie Stefanku 💕

17.09.2022 nasz Promyczek juz z nami 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wie, może w takim razie u mnie będzie podobnie, sprawdzam dalej. ;)
    Dziękuję Ci za odpowiedź!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ