X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ALAB wyniki
Odpowiedz

ALAB wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do Dziewczyn korzystających z laboratoriów Alab, może trochę nietypowe.
    Zdarzyło się Wam robić tam badania w sobotę i mieć wynik online tego samego dnia, ale późno, np. późnym wieczorem? Robiłam dziś rano betę, wynik miał być na Cito, ale loguje się i loguje i nic. Nie wiem, czy jest sens w ogóle jeszcze próbować czy z racji, ze jest sobota to i tak nikt tam już nie pracuje i jeśli do tej pory nie było wyniku, to będzie dopiero w poniedziałek.
    W poprzedniej ciąży często robiłam rożne badania w sobotę, a wynik był po paru godzinach. Dziś denerwuje się szczególnie, bo nie wiem, czy przyrost jest dobry, to jak na złość wyniku brak.

• Emsi :) Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy ta informacja pomoze.
    Robilam bhcg w Wigilie i tez sie zastanawialam, czy wynik bedzie tego samego dnia. Pani w punkcie pobran powiedziala ze probki sa badane w laboratorium w szpitalu i na pewno bedzie wynik tego samego dnia. Tylko nie wiadomo o ktorej godzinie.

Jak sie potem okazalo, wynik byl bardzo poznym wieczorem ;)

29.12.2020 👼💔

8.01.2022 ⏸
    2.02.2022 mamy serduszko ❣️
    30.03.2022 nasz mały chłopczyk 💙

Czekamy na Ciebie Stefanku 💕

17.09.2022 nasz Promyczek juz z nami 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wie, może w takim razie u mnie będzie podobnie, sprawdzam dalej. ;)
    Dziękuję Ci za odpowiedź!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ