X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Antybiotyk po owulacji?
Odpowiedz

Antybiotyk po owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika413 Nowa

Wysłany: 19 marca, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim ;)
    Jestem aktualnie 10 dni po owulacji. 5 dni po owulacji zaczęło się u mnie zapalenie pęcherza- problem opanowałam d mannozą i żurawiną. Jednak dzisiaj doszło do tego silne zapalenie gardła. Został mi przepisany amoksiklav, przed wzięciem leku postanowiłam zrobić test - szczerze mówiąc zrobiłam go dla świętego spokoju. Po 15 minutach wybarwiła się ciemna druga kreska (facelle paskowy). I tutaj zaczyna się mój problem. Podejrzewam, że test po takim czasie jest fałszywie pozytywny, ale jako że o ciążę staram się już od 2 lat wkradło się źródło niepokoju. Czy któraś z Was brała amoksiklav po owulacji ale jeszcze przed miesiączką? Czy jest to bezpieczne? Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ