Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Antydepresanty a wynik testu
Odpowiedz

Antydepresanty a wynik testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są dziewczyny na forum, którym antydepresant zafałszował wynik testu ciążowego, mam namyśli pozytywny test przy braku ciąży ???

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kochana :* mam nadzieje, ze czujesz sie nieco lepiej...
    Mysle ze te leki nie falszuja testow, bo to nie ta bajka lekow... ale pewna nie jestem. Czy masz pozytywny test?

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dwa pozytywne testy ciążowe co prawda cień, ale są i nie powiem, że się cieszę,bo w ogóle nie jestem tym zachwycona. Jeszcze całkowicie do siebie nie doszłam po tym koszmarze, bo cały czas jeszcze na lekach jestem, ale już jest lepiej. Na ciąże nie jestem jeszcze psychicznie gotowa ani fizycznie, bo jeszcze nie dostałam okresu po łyżeczkowaniu. Kochaliśmy się co prawda 4 razy ,ale mój uważał, a po za tym z takimi wynikami jak mój ma to nawet nie przypuszczaliśmy że może coś z tego wyjść. mam nadzieje, że to jakaś pomyłka....

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocosowa wywnioskowałam z postu że niedawno poroniłaś?
    Ja po poronieniu testy ciążowe miałam jeszcze pozytywne przez jakieś 1.5 miesiaca więc może to dlatego. badałaś betę czy spadła do zera?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie robiłam bety bo miałam głowy do tego. Obyś miała rację...

Starania od 06.2014
    28.07.2015 *11tc
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mogę poradzić to zrób sobie bete 2 razy i sprawdź czy rośnie czy spada. Będziesz spokojna. Kochana trzymaj się cieplutko :-*

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ