Antydepresanty a wynik testu
-
Czy są dziewczyny na forum, którym antydepresant zafałszował wynik testu ciążowego, mam namyśli pozytywny test przy braku ciąży ???Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualny
-
Tak, dwa pozytywne testy ciążowe co prawda cień, ale są i nie powiem, że się cieszę,bo w ogóle nie jestem tym zachwycona. Jeszcze całkowicie do siebie nie doszłam po tym koszmarze, bo cały czas jeszcze na lekach jestem, ale już jest lepiej. Na ciąże nie jestem jeszcze psychicznie gotowa ani fizycznie, bo jeszcze nie dostałam okresu po łyżeczkowaniu. Kochaliśmy się co prawda 4 razy ,ale mój uważał, a po za tym z takimi wynikami jak mój ma to nawet nie przypuszczaliśmy że może coś z tego wyjść. mam nadzieje, że to jakaś pomyłka....Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa wywnioskowałam z postu że niedawno poroniłaś?
Ja po poronieniu testy ciążowe miałam jeszcze pozytywne przez jakieś 1.5 miesiaca więc może to dlatego. badałaś betę czy spadła do zera?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Co mogę poradzić to zrób sobie bete 2 razy i sprawdź czy rośnie czy spada. Będziesz spokojna. Kochana trzymaj się cieplutko :-*
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -