X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Antykoncepcja ciąża.
Odpowiedz

Antykoncepcja ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anonimowo Nowa

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Antykoncepcja a ciąża.

gość dziś [14:36]
    Witam ! Chciałam prosić o wasze rady.
    Mianowicie zaczełam brać tabletki anty "Belara" 11.06 co prawda pominełam 4 tabletki w tych dniach współżyłam z narzeczonym bez żadnego zabezpieczenia po ostatniej tabletce czekam na krwawienie z odstawienia w 7 -dniowej przerwie mija 9 dzień a krwawienie się nie pojawiło . Chciałam zapytać czy moze byc to ciąża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test będziesz wiedzieć. Brałam kilka lat Tabletki i tylko raz mi się zdarzyło że nie dostalam krwawienia z odstawienia i nie byłam w ciąży

• sarahjoea Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym temacie... Nie będę mogła pomóc...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ