Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Antykoncepcja ciąża.
Odpowiedz

Antykoncepcja ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anonimowo Nowa

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Antykoncepcja a ciąża.

gość dziś [14:36]
    Witam ! Chciałam prosić o wasze rady.
    Mianowicie zaczełam brać tabletki anty "Belara" 11.06 co prawda pominełam 4 tabletki w tych dniach współżyłam z narzeczonym bez żadnego zabezpieczenia po ostatniej tabletce czekam na krwawienie z odstawienia w 7 -dniowej przerwie mija 9 dzień a krwawienie się nie pojawiło . Chciałam zapytać czy moze byc to ciąża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test będziesz wiedzieć. Brałam kilka lat Tabletki i tylko raz mi się zdarzyło że nie dostalam krwawienia z odstawienia i nie byłam w ciąży

• sarahjoea Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym temacie... Nie będę mogła pomóc...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ