Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Antykoncepcja ciąża.
Odpowiedz

Antykoncepcja ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anonimowo Nowa

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Antykoncepcja a ciąża.

gość dziś [14:36]
    Witam ! Chciałam prosić o wasze rady.
    Mianowicie zaczełam brać tabletki anty "Belara" 11.06 co prawda pominełam 4 tabletki w tych dniach współżyłam z narzeczonym bez żadnego zabezpieczenia po ostatniej tabletce czekam na krwawienie z odstawienia w 7 -dniowej przerwie mija 9 dzień a krwawienie się nie pojawiło . Chciałam zapytać czy moze byc to ciąża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test będziesz wiedzieć. Brałam kilka lat Tabletki i tylko raz mi się zdarzyło że nie dostalam krwawienia z odstawienia i nie byłam w ciąży

• sarahjoea Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym temacie... Nie będę mogła pomóc...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ