Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bardzo proszę o pomoc!
Odpowiedz

Bardzo proszę o pomoc!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • walbi Znajoma

Wysłany: 13 maja 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę o zerknięcie na mój wykres (w podpisie miniatura). Wczoraj był dość mocny skok temperatury, dzisiaj robiłam test i wyszedł negatywny. Ovu zaznaczyło mi owulację na 6.05, czyli dziś jest 7dpo.
    Co sądzicie o tym wykresie? Czy jest szansa, że po prostu zrobiłam test za wcześnie?

6 cs
    Morfologia 4%
    b8c67178b118402832c21bbc12501991.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jeszcze za wcześnie - daj zarodkowi jeszcze trochę czasu na zagnieżdżenie - dopiero wtedy zacznie się produkować beta. Ja jestem przekonana, że zagnieżdżenie miałam 10 dpo (różowy śluz), więc pozostaje Ci poczekać jeszcze ze 2-5 dni - dopiero wtedy będzie wiadomo.
    Powodzenia!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Kitty.Noir Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wiele za wczesnie, jesli az tak sie niecierpliwisz, zrob test z krwi, tam wynik bedzie szybciej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ