Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta ceny Białystok-Podlaskie, gdzie najlepiej i najszybciej
Odpowiedz

Beta ceny Białystok-Podlaskie, gdzie najlepiej i najszybciej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, może któraś z Was robiła betę w Białymstoku? Jakie są ceny, gdzie najszybciej są wyniki, z góry dziękuje za odp.

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana, ja jestem z Białegostoku:) Robiłam betę na Grochowej-na przeciwko pizzerii Pruszynka, jest szyld zresztą.Robią codziennie od 7.30 do 13 a wyniki tego samego dnia o 15.00.W soboty od 8-9.30 ale wynik w poniedziałek.Ja płacilam 22 zł.Jestem ogólnie zadowolona,nawet jak jest kolejka to szybko i sprawnie im to idzie.Najmniej ludzi jest troche pózniej niż z samego rana tak od godz 10.Pozdrówka

relgh371ssmqv4f3.png
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź :)

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :)

relgh371ssmqv4f3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ