X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta ceny Białystok-Podlaskie, gdzie najlepiej i najszybciej
Odpowiedz

Beta ceny Białystok-Podlaskie, gdzie najlepiej i najszybciej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, może któraś z Was robiła betę w Białymstoku? Jakie są ceny, gdzie najszybciej są wyniki, z góry dziękuje za odp.

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana, ja jestem z Białegostoku:) Robiłam betę na Grochowej-na przeciwko pizzerii Pruszynka, jest szyld zresztą.Robią codziennie od 7.30 do 13 a wyniki tego samego dnia o 15.00.W soboty od 8-9.30 ale wynik w poniedziałek.Ja płacilam 22 zł.Jestem ogólnie zadowolona,nawet jak jest kolejka to szybko i sprawnie im to idzie.Najmniej ludzi jest troche pózniej niż z samego rana tak od godz 10.Pozdrówka

relgh371ssmqv4f3.png
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź :)

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :)

relgh371ssmqv4f3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ