X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta ceny Białystok-Podlaskie, gdzie najlepiej i najszybciej
Odpowiedz

Beta ceny Białystok-Podlaskie, gdzie najlepiej i najszybciej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, może któraś z Was robiła betę w Białymstoku? Jakie są ceny, gdzie najszybciej są wyniki, z góry dziękuje za odp.

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochana, ja jestem z Białegostoku:) Robiłam betę na Grochowej-na przeciwko pizzerii Pruszynka, jest szyld zresztą.Robią codziennie od 7.30 do 13 a wyniki tego samego dnia o 15.00.W soboty od 8-9.30 ale wynik w poniedziałek.Ja płacilam 22 zł.Jestem ogólnie zadowolona,nawet jak jest kolejka to szybko i sprawnie im to idzie.Najmniej ludzi jest troche pózniej niż z samego rana tak od godz 10.Pozdrówka

relgh371ssmqv4f3.png
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź :)

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :)

relgh371ssmqv4f3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ